FOTBAL  »  Superliga  »  

Amendă de 30.000 de lei

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Comisia de Disciplină a decis să amendeze cu 30.000 de lei gruparea din Copou, după ce suporterii ieşeni au aruncat cu pietre pe teren şi în galeria Buzăului, la meciul Gloria- Poli Iaşi (1-1). "Vom studia posibilitatea de a face apel la această decizie pentru că nu ni se pare normal ca npoi să plătim pentru greşelile suporterilor. Totodată, vom analiza în Consiliul de Administraţie dacă vom mai sprijini deplasările suporterilor la meciurile pe care nu le disputăm pe teren propriu", a spus preşedintele Sorin Boca.

"Sperăm ca fanii să înţeleagă că, dacă vor mai continua cu aceste atitudini la partidele pe teren propriu, riscăm să ni se supende terenul", a adăugat Boca.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
 •  06 Martie 2008, 07:51

fara susstinere din partea clubului!!!pt nemancaty din galerie!!!sau care nau macar 17 ani nici s anu urce in autocare!!hai forzza POLI IASI!!!poate mai reduk astea din amenda!!

 •  05 Martie 2008, 20:39

fanii ieseni vor sa dea in judecata jandarmeria buzau in exclusivitate pe czavastin . b l o g s p o t . c o m

 •  05 Martie 2008, 20:37

ce rau imi pare...sa nu le mai dea ba transport gratuit ca asa vin toti nemancatii...aia ne fac de kkt...cei care tin cu adevarat la poli vor face deplasarile cu trenul...ce tot atata mocaciune...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează