LIGA 1  ·  INTERNAŢIONAL-DINAMO, SÎMBĂTĂ ORA 19:00

Ameninţări prin SMS-uri

Articol de — Joi, 25 Februarie 2010, 00:00

În Piteşti circulă zvonul că înaintea meciului Internaţional Curtea de Argeş-Dinamo, galeriile de la FC Argeş şi Internaţional se vor cofrunta la stadion sau în apropierea acestuia. O parte din membrii galeriei de la FC Argeş, nemulţumiţi că Interul va juca pa "Nicolae Dobrin”, ar fi trimis SMS-uri de ameninţare către susţinătorii Interului.

"Este o situaţie creată artificial de câţiva susţinători ai Argeşului. Galeria noastră nu va răspunde în niciun fel acestor provocări. Dealtfel, iubitorii fotbalului din Piteşti sunt bucuroşi de faptul că vor putea urmări meciuri din Liga I pe stadionul ”, a spus preşedintele Interului, Emanuel Marinescu.

În Piteşti circulă zvonul că înaintea meciului Internaţional Curtea de Argeş- Dinamo, galeriile de la FC Argeş şi Internaţional se vor cofrunta la stadion sau în apropierea acestuia. O parte din membrii galeriei de la FC Argeş, nemulţumiţi că Interul va juca pa "Nicolae Dobrin”, ar fi trimis SMS-uri de ameninţare către susţinătorii Interului.

"Este o situaţie creată artificial de câţiva susţinători ai Argeşului. Galeria noastră nu va răspunde în niciun fel acestor provocări. Dealtfel, iubitorii fotbalului din Piteşti sunt bucuroşi de faptul că vor putea urmări meciuri din Liga I pe stadionul ”, a spus preşedintele Interului, Emanuel Marinescu.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

 •  25 Februarie 2010, 15:37

ce prosti sunt astia frate...ei se bat si dinamo deja a aranjat meciul cu international...vezi dovada?? ia intrebatil pe borcea cu cat a vandut acum 2 zile pe jucatorul de culoarea ciorii...si care au fost ,,intelegerile,, facute cu international acum cu cateva zile inainte de partida...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1