FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

6 amicale disputate ieri și azi de echipele din Superligă » FCU Craiova a reușit scorul zilei

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 17:38 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 18:22

Echipele din Superligă au profitat de pauza competițională, ca urmare a partidelor internaționale.

Sâmbătă și duminică echipele din Superligă au ales adversare din eșaloanele inferioare pentru a disputa partide de verificare. 

CFR Cluj, victorie cu Unirea Dej

Azi, CFR Cluj, locul 2 din Superligă, a ales să joace un amical cu Unirea Dej (locul 18 din Liga 2). Formația lui Andrea Mandorlini s-a impus cu 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Luka Juricic. Atacantul a punctat în minutul 31, după ce Jefte a ratat un penalty, și în minutul 55, din fața porții.

Universitatea Craiova a câștigat cu Viitorul Pandurii Tg.Jiu

Universitatea Craiova (4 în Superligă) s-a duelat cu Viitorul Pandurii Tg.Jiu (11 din Liga 2). Iar trupa Dragoș Bon s-a impus cu 3-1. Au marcat Ișfan, Elvir Koljic și Marian Danciu.

Echipa de start Universitatea Craiova: 
1. Lazar - 23. Căpățînă, 35. Tomasec, 15. Badelj, 17. Borța - 4. Al. Crețu, 8. Mateiu, 14. Houri - 7. Ișfan, 20. Markovic, 28. Mitriță

Cum a ratat FCSB un transfer din Superligă: „El voia să vină, dar s-a opus doamna lui. Deocamdată, pare că a luat decizia bună”
FCSB
Cum a ratat FCSB un transfer din Superligă: „El voia să vină, dar s-a opus doamna lui. Deocamdată, pare că a luat decizia bună”

Hermannstadt - CSC Șelimbăr 2-1

Hermannstadt (locul 6 din Superligă) a câștigat, 2-1, cu CSC Șelimbăr, liderul din Liga 2. Meciul a fost unul echilibrat, victoria echipei lui Măldărașanu venind în minutul 90, grație golului marcat de Fonseca. La pauză, scorul a fost 1-1, pentru formația din prima divizie marcând Valerică Găman.

Hermannstadt: Muțiu - Butean, Găman, Ciubotaru, Petrescu - Sota, Antoche, Biceanu, Jipa - G. Iancu, Paraschiv 
Au mai intrat: Uțiu, Căbuz, Medina, Bejan, Baba, Bucuroiu, Oroian, Balaure, Neguț și Fonseca

Meciul a fost marcat de un eveniment nefericit. Mijlocașul de la CSC Șelimbăr, Casian Soare (16 ani), a suferit o accindetare gravă: fractură de piramidă nazală. A fost dus la spital și operat de urgență.

„Operația a fost una reușită, așa că așteptăm cu interes momentul în care foarte talentatul fotbalist sibian va reveni pe teren în meciurile din Liga 2, competiție în care a debutat la numai 16 ani. Suntem alături de tine și te susținem, Casian!”, a anunțat Hermannstadt.

CSM Slatina - FCU Craiova 0-3

Aurelian Chițu (cu o dublă) și Jibril Ibrahim au fost decisivi pentru FCU Craiova (locul 10 din Liga 1) în amicalul din deplasare cu CSM Slatina (13 din Liga 2).

FCU Craiova: Gurău - Campagnucci, Lacroix, Danny, Padula - Achim, Van Durmen - Baeten, Chițu, Bahassa - Blănuță

La finalul meciului, patronul Adrian Mititelu a tras concluziile: „Nu putem să judecăm echipa după meciul de azi. Jucătorii sunt foarte încărcați. A fost un antrenament pentru meciul greu de la Iași. Am avut o săptămână foarte grea”.

FC Botoșani continuă forma proastă

 Trupa lui Dan Alexa, ultima din Liga 1, fără nicio victorie, a pierdut și amicalul cu FC Zimbru (locul 4 din prima ligă din Moldova), scor 1-2. 

Alin Șeroni a deschis scorul, în minutul 9, dar Zimbru a revenit până în pauză, prin Căruntu (31) și Misaraș (44). 

FC Botoșani: Ducan - Petro, Mutombo, Șeroni, Țigănașu - Florescu, Casap, Jaly - Dragu, Pinson, Ilici 
Rezerve: Ureche, Gustavo, Creț, Olinga, Cioiu, Dican

Petrolul, victorie pe final

Petrolul (7 în Superligă) s-a duelat cu Gloria Buzău (3 din Liga 2). Meciul s-a jucat la Buzău, iar ploieștenii s-au impus cu 2-1. 

Buzoienii au avut 1-0, prin golul marcat de Cristi Dumitru (64), dar Țicu (70) și Mitrov (74) au adus victoria echipei lui Pîrvu. 

Echipa de start: Zima - Meijers, Papp, Huja, Doua - Radu, Jefferson, Hanca - Jair, Grozav, Roman 
Rezerve: Gavrilaș, Dumitriu, Garutti, Pedro, Petrovic, Mitrov, Vraciu, Constantinescu, Omrani, Țicu

Revine Superliga 

Etapa 13-a din Superligă începe pe 20 octombrie, cu meciul UTA - Rapid (21:00). Runda se va încheia pe 23, cu meciul CFR Cluj - Oțelul (21:00).

Programul etapei a treia 

Citește și: 

Rapid, victorie categorică obținută în fața unei divizionare secunde, într-un amical disputat pe Giulești

Este considerat omul cu assist-urile la Dinamo: „Asta trebuie să le corectăm” » Cum se prezintă fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parachioara5
parachioara5  •  16 Octombrie 2023, 22:43
Postat de dandana pe 16 Octombrie 2023, 20:54

După cum vorbești este Mititelu. Sa ști ca nu retrogradează asa ușor, încă mai are pământ în baltă, deci o sa mai fie prin fotbal pana or să ajungă ca Irinel Columbeanu. Și garantez ca maxim 10 ani vor *** de foame. Prostul nu este prost dacă nu este și fudul, cam asta este familia Mititelu. O familie de urâți...

...urati si prosti care s au vandut bucurestenilor ...terenurile lor sunt fara valoare dacanu pot construi pe ele ...

dandana
dandana  •  16 Octombrie 2023, 20:54
Postat de parachioara5 pe 15 Octombrie 2023, 18:54

...nu l mai credeti pe acest nesimtit ...toti romanii curati la suflet cu credinta in Dumnezeu se roaga sa retrogradeze echipa lui buna de nimik ...

După cum vorbești este Mititelu. Sa ști ca nu retrogradează asa ușor, încă mai are pământ în baltă, deci o sa mai fie prin fotbal pana or să ajungă ca Irinel Columbeanu. Și garantez ca maxim 10 ani vor *** de foame. Prostul nu este prost dacă nu este și fudul, cam asta este familia Mititelu. O familie de urâți...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  15 Octombrie 2023, 18:54

...nu l mai credeti pe acest nesimtit ...toti romanii curati la suflet cu credinta in Dumnezeu se roaga sa retrogradeze echipa lui buna de nimik ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează