FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Amicale tari pentru Oţelul în Antalya

Gălăţenii vor juca amicale tari în Antalya
Gălăţenii vor juca amicale tari în Antalya

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 23:15

Amânarea returului i-a determinat pe oficialii Oţelului să prelungească perioada de pregătire a echipei, aşa că oţelarii au plecat spre Antalya, unde şi-au stabilit deja trei amicale extrem de puternice.

Nemulţumit de adversarii întâlniţi în cadrul cantonamentului de la Nova Oliva (Spania), Dorinel Munteanu a cerut insistent conducerii perfectarea de jocuri amicale contra unor formaţii mai solide, iar rezultatele nu au ezitat să apară. Astfel, Oţelul şi-a mutat tabăra în Turcia, acolo unde au programat cateva jocuri de verificare, primul fiind mâine, impotriva celor de la OFK Belgrad, formaţie ce ocupă locul 7 in prima ligă sârbă.

În stagiul de pregătire din Antalya, campioana României va mai întâlni alte două echipe redutabile, FK Rostov, din prima ligă rusă şi echipa antrenată de românul Mircea Lucescu, Şahtior Donetk, acestea reprezentînd cele mai puternice meciuri de verificare din aceasta iarnă pentru elevii antrenaţi de Dorinel Munteanu.

Cantonamentul din Antalya se va încheia pe 25 februarie, atunci când delegaţia FC Oţelul Galaţi va reveni in ţară, unde va pune la punct ultimele detalii înainte de startul returului, oţelarii urmând să debuteze în noul an pe terenul Concordiei Chiajna.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
florinetgl
florinetgl  •  19 Februarie 2012, 20:09

PAI SA-SI FACA OTELUL UN POST DE TELEVIZIUNE;)

otelulgalati17
otelulgalati17  •  19 Februarie 2012, 10:02

Multumim pentru televizare ! Lasati voi "meciuri tari" pisati ordinari ce sunteti !!!

theopalas
theopalas  •  18 Februarie 2012, 15:51

Daca ati televiza si voi ar fi ceva, dar sunteti in stare doar sa ziceti "amicale tari" . Bun si ce-i cu asta? Campioana tarii nu e bagata de nimeni in seama. Asa ceva nu s-ar intampla in oricare alta tara de pe fata Pamantului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează