FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Najib Ammari de la Dunărea Călărași e „noul rege al României” » Italianul Gianluca Di Marzio a făcut un interviu cu omul descoperit de Didier Deschamps

Ammari în duel cu Juniori Morais FOTO: Raed Krishan
Ammari în duel cu Juniori Morais FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 18:10

Najib Ammari (27 de ani), mijlocașul Dunării Călărași, a fost protagonistul unui interviu în presa din Italia. Celebrul jurnalist Gianluca Di Marzio l-a numit „noul rege al României”.

Ammari a atras atenția tuturor după golul de trei puncte marcat în Dunărea Călărași - Dinamo, scor 1-0. Italienii și-au amintit că algerianul a fost unul dintre pariurile lui Didier Deschamps, antrenorul campioanei mondiale, și au rememorat clipele petrecute în Italia, la Entella și Spezia.

„Aveam o înțelegere cu Spezia și pentru sezonul ăsta. Din păcate lucrurile nu sunt bătute în cuie în fotbal. Am avut o perioadă de liniște alături de familie, la Madrid. Niciodată nu am avut dubii despre calitățile mele. Când am primit oferta de la Călărași am acceptat-o pe loc. Știam că voi avea șansă să joc, să demonstrez ce pot.

Aici mă simt important. Fotbalul românesc nu poate fi comparat cu cel din Italia, dar are un nivel bun. Condiția fizică face diferența”, a declarat  Najib Ammari pentru blogul gianlucadimarzio.com.

„Aici nu sunt distras. Locuiesc într-un oraș mic. Ziua mea obișnuită este antrenament, acasă, odihnă. Stau într-un hotel, mă joc pe Play-Station și mă uit la TV”
Najib Ammari, Dunărea Călărași

9 echipeare Ammari în carieră: Marseille, Rouen, Chernomorets Burgas, CFR Cluj, Levsi Sofia, Latina Calcio, Virtus Entella, Spezia și Dunărea Călărași

Vezi AICI clasamentul din play-out

Citește și: 

Doar Becali și Romgaz & Transgaz sunt eterni! Schimbări amețitoare la vârf în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează