FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

AMR o zi până la Derby de România » 10 greșeli majore pro-Dinamo din partea lui Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 14:35

Ovidiu Hațegan va conduce luni la centru partida dintre Dinamo și FCSB de pe Arena Națională, de la ora 20:30.

Gazeta Sporturilor a analizat toate meciurile din acest sezon de Liga 1 ale lui Ovidiu Hațegan, iar arbitrul de 36 de ani este în TOP 5 gafeuri, imediat sub Rusandu, Rădulescu și Radu Petrescu!

Majoritatea erorilor sunt în meciurile în care arădeanul a fluierat-o pe FCSB: a dat eronat un penalty în meciul cu Voluntari, n-a dat un 11 metri după un fault al lui Filip asupra lui Popa, la Dinamo - FCSB 3-1, n-a dictat o lovitură de pedeapsă la un fault al lui Țâru asupra lui Bălașa și nu a arătat punctul cu var după ce Florin Coman a fost tras de tricou în careu, ambele la Viitorul - FCSB 3-1.

Alarmant e că în ultimii ani nu e sezon în care Ovidiu Hațegan să nu fie pe podium în topul arbitrilor cu mari erori comise în Liga 1! Mai mult, în fiecare an, arădeanul a greșit pro-Dinamo, ajungând la 10 greșeli majore în favoarea "câinilor" în ultimele patru sezoane. 

12 penalty-uri a dictat Ovidiu Hațegan în actualul sezon de Liga 1 și a arătat de 8 ori cartonașul roșu, lider la ambele capitole dintre toți arbitrii din prima divizie

Citește în ediția print a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală o analiză în detaliu a arbitrului care va conduce Derby de România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
chronic
chronic  •  01 Mai 2017, 13:29

Dupa masacrul arbitrilor cu viitorul, va urma un nou masacru

seychelles
seychelles  •  30 Aprilie 2017, 19:48

Jesepe, acest nou Click al jurnalismului modern.

martinpen
martinpen  •  30 Aprilie 2017, 19:04

Dar greselile pro fcsb cand le scrieti ? Etapa 2: VIITORUL - STEAUA 1-3 În minutul 16 al partidei, George Găman trebuia să îl elimine pe Momcilovici. Fundașul Stelei l-a faultat pe Purece, dar a văzut doar cartonașul galben, deși se impunea roșu. Etapa 3: Steaua - Chiajna 1-0 În minutul 77, Achim a marcat golul victoriei, dar mingea a ajuns la el după ce Alex Tudorie l-a împins pe Mamele, iar acesta nu a putut respinge corect mingea. Dan Lăzărescu, fost arbitru, a analizat faza și a spus că Alexandru Tudor a greșit grav pentru că nu a acordat fault în atac. Etapa 5: Steaua - Dinamo 1-1 În minutul 14 al meciului, arbitrul Radu Petrescu nu i-a dat al doilea galben lui Gabi Tamaş, pentru un fault clar la Gnohere, într-o fază în care a lăsat jocul să continue. Etapa 10: FC Voluntari - Steaua 2-3 Acest meci a fost unul dintre cele mai controversate ale sezonului. În minutul 51, Ovidiu Hațegan a acordat eronat un penalty pentru Steaua, la scorul de 1-1, după ce De Amorim a căzut ușor în careu, fără să existe contact. Golul victoriei steliste, marcat de Momcilovici, a venit după o lovitură liberă acordată cu mare ușurință, după ce Muniru a căzut în duel cu Filipov. În plus, și golul de 1-1, marcat de Adi Popa, a fost unul contestat. Ilfovenii au acuzat că mingea a părăsit terenul înainte să ajungă la mijlocaș. Etapa 11: Steaua - CSU Craiova 2-1 Derby-ul pentru primul loc în Liga 1 a fost decis de arbitraj. În minutul 75, după ce s-a consultat

Vezi toate comentariile (67)
Comentează