FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCU CRAIOVA

FOTO Momente hilare în Superligă » Analiză de 10 minute în camera VAR și un verdict care i-a șocat pe fani

Prima repriză a duelului FC Botoșani - FCU Craiova a oferit o fază rară. Faza unui presupus penalty al moldovenilor a fost analizată timp de 10 minute.
Prima repriză a duelului FC Botoșani - FCU Craiova a oferit o fază rară. Faza unui presupus penalty al moldovenilor a fost analizată timp de 10 minute.

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 19:27 / Actualizat sambata, 05 august 2023 20:09

Prima repriză a duelului FC Botoșani - FCU Craiova a oferit o fază rară. Un presupus penalty al moldovenilor a fost analizat timp de 10 minute. 

FC Botoșani și FCU Craiova au oferit o primă jumătate de oră antrenantă, cu momente periculoase la ambele porți. Minutul 30 a adus și prima fază controversată. 

Analiză VAR fără sfârșit la Botoșani - FCU Craiova 

Dican și-a încercat norocul cu un șut de la mare distanță. Popa a respins în față, direct la Mihai Roman II. Atacantul Botoșaniului a recentrat în fața porții. Lorenzo Paramatti a blocat cu mâna, iar Iulian Călin a fluierat lovitură de la 11 metri.

Momente hilare în Superligă » Analiză de 10 minute în camera VAR și un verdict care i-a șocat pe fani
Ofsaidul semnalizat la Mihai Roman II / FOTO: captură TV @Digi Sport 1

De la margine a fost ridicat fanionul pentru un ofsaid la Roman II. A urmat o analiză fără sfârșit în camera VAR. Horia Mladinovici și Marius Marchidanu au stat 10 minute pentru a trasa liniile și a stabili dacă poziția a fost sau nu regulamentară.

Momente hilare în Superligă » Analiză de 10 minute în camera VAR și un verdict care i-a șocat pe fani
Horia Mladinovici și Marius Marchidanu, în camera VAR

Verdictul a fost ofsaid și penalty anulat, spre nemulțumirea fanilor prezenți în tribunele Municipalului din Botoșani.

Din cauza întreruperii, prima repriză a fost prelungită cu 13 minute.

Citește și alte știri din Superligă:

Vestea care l-a indignat pe Elias Charalambous: „Am fost surprins, e foarte ciudat ce se întâmplă aici. Chiar trebuie să discutăm”

Jucătorul atacă: „Nu vă duceți la FCU Craiova! S-au comis multe infracțiuni” » Trupa lui Mititelu a replicat printr-un comunicat

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
mihai369
mihai369  •  06 August 2023, 10:16

Nu pot sa cred ca s-a dat offside la aceasta fază! Chiar nu pot sa cred asa ceva!

id45
id45  •  05 August 2023, 21:02

Nu trebuie să fii din Botoșani sau de oriunde din această țară ... PENALĂ !!! Să vă băgați war-ul în cur , tovarăși !!! Se spune cur și nu fund ! Cur - cuvânt românesc !!! Am să trimit și eu la UEFA ... această fotografie ... ca să se vadă ... ce ... ”corecți suntem ” !!! Se cheltuie o grămadă de bani ... pentru ... a ... defaima ... FOTBALUL !!! ĂSTA ... NU SE MAI CHEAMĂ ... FOTBAL ... ci ... joc de pariuri !!! DNA - AUZI ??? Ce caută foști jucători , care mai au relații sau fac parte din cluburi ... la PARIURI ??? Dar să revin la meci . De ce să plătim cu 6000 ron. arbitrii la un meci ... dacă greșesc și avem niște măscărici ... la butoane ??? Am 60 de ani , dar asemenea golănii ... sunt CAZ PENAL !!!

id45
id45  •  05 August 2023, 21:01

Nu trebuie să fii din Botoșani sau de oriunde din această țară ... PENALĂ !!! *** , tovarăși !!! *** ! *** !!! Am să trimit și eu la UEFA ... această fotografie ... ca să se vadă ... ce ... ”corecți suntem ” !!! Se cheltuie o grămadă de bani ... pentru ... a ... defaima ... FOTBALUL !!! ĂSTA ... NU SE MAI CHEAMĂ ... FOTBAL ... ci ... joc de pariuri !!! DNA - AUZI ??? Ce caută foști jucători , care mai au relații sau fac parte din cluburi ... la PARIURI ??? Dar să revin la meci . De ce să plătim cu 6000 ron. arbitrii la un meci ... dacă greșesc și avem niște măscărici ... la butoane ??? Am 60 de ani , dar asemenea golănii ... sunt CAZ PENAL !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează