FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ANALIZĂ Ionuț Vînă a ajuns victima regulii U21! Ce se întâmplă cu fotbalistul de la FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 17 septembrie 2019 09:36

Ionuț Vînă (24 de ani), singurul jucător care a dat randament în startul sezonului și căruia Gigi Becali i-a mărit salariul după prima etapă, a ajuns să nu mai prindă primul „11” din cauza legii FRF, pe care FCSB o bifează în acest moment la limită, cu Florinel Coman și Răzvan Oaidă. 

Dintr-o echipă care propunea la startul campionatului poate cei mai mulți și mai valoroși jucători care să îndeplinească regula U21, FCSB a ajuns să scoată din primul „11” un jucător de bază tocmai pentru că situația a devenit critică în privința acoperirii legii FRF. 

La meciul de la Craiova, Ionuț Vînă a fost doar rezervă fiindcă Vintilă a fost nevoit să-i facă loc în echipă lui Oaidă, unul dintre cei doi, alături de Coman, jucători U21. 

Cum Andrei Vlad și Dennis Man sunt accidentați, iar Olimpiu Moruțan abia s-a refăcut, FCSB s-a confruntat cu o criză la nivel de regulă U21. Iar apariția lui Răzvan Oaidă l-a scos din calcule pe Vînă, poate cel mai în formă fotbalist al vicecampioanei în startul sezonului. 

De fapt, chiar Gigi Becali l-a lăudat în exces pe fostul mijlocaș al Viitorului. După o singură apariție în tricoul roș-albastru, Vînă a aflat că i se va mări salariul. 

„De foarte multă vreme căutam un astfel de fotbalist, care să fie la mijlocul terenului exact ce vreau eu. L-am găsit pe Vînă, m-a încântat și chiar dacă nici n-a încasat primul salariu, îl anunț că îi măresc contractul. E prea bun”, a declarat Gigi Becali la jumătatea lunii iulie.

Vînă a sărit de la 120.000 la 150.000 de euro pe an, însă după numai două luni a ajuns în postura de rezervă neutilizată. Vână a fost în această vară fotbalistul cel mai costisitor pe care Becali l-a cumpărat. A costat 750.000 de euro, cu 50.000 peste achiziționarea lui Oaidă de la FC Botoșani.  

„În momentul de față, cel mai bun fotbalist al celor de la FCSB e Vînă, de departe. De fapt, dacă aș vedea un meci și nu l-aș regăsi pe teren pe Vână, atunci imediat m-aș gândi că FCSB ar putea avea probleme mari” - Mirel Rădoi, în august 2019

8 jucătoricare respectă regula U21 are FCSB în lotul actual: Vlad, Oaidă, Moruțan, Man și Coman, cărora li se adaugă puștii Botezatu, Ardelean și Perianu

VEZI ȘI:

FCSB // EXCLUSIV MM Stoica se roagă de Gigi Becali și de Digi să-l ia înapoi » Ca să nu mai spere, patronul FCSB i-a rupt contractul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
kamouniyak
kamouniyak  •  17 Septembrie 2019, 17:59
Postat de mir21 pe 17 Septembrie 2019, 15:02

Cred ca numai voi jurnalistii l-ati vazut pe vana cel mai bun sau in forma fotbalist din lotul celor de la fcsb. O analiza sa vedeti cate mingi pierde sau pase gresite da intr-un meci nu v-ati gandit sa faceti specialistilor? Habar nu aveti ce scrieti.

Asta e 100% adevarat. Chiar ca habar nu au ce scriu. Numai oamenii nepriceputi in fotbal il vad pe Vina fotbalist bun si in forma

mir21
mir21  •  17 Septembrie 2019, 15:02

Cred ca numai voi jurnalistii l-ati vazut pe vana cel mai bun sau in forma fotbalist din lotul celor de la fcsb. O analiza sa vedeti cate mingi pierde sau pase gresite da intr-un meci nu v-ati gandit sa faceti specialistilor? Habar nu aveti ce scrieti.

kamouniyak
kamouniyak  •  17 Septembrie 2019, 12:17

Jucatorii fara viteza, precum Vana, Nedelcu, chiar si Budescu, Alibec etc. nu prea mai au cum sa ajunga fotbalisti in fotbalul din strainatate care se joaca azi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează