FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ANALIZĂ La un pas de titlu! 5 motive pentru care ar merita Dinamo să fie campioană

Roș-albii speră să prindă măcar un loc ce duce în preliminariile Ligii Campionilor
Roș-albii speră să prindă măcar un loc ce duce în preliminariile Ligii Campionilor

Articol de , - Publicat marti, 09 mai 2017 00:00

”Câinii” au cifre impresionante în play-off, peste celelalte contracandidate la titlu.

Dinamo a stat doar 24 de ore pe locul 1 în clasament după victoria de la Cluj, 3-0 cu CFR. Roș-albii au mai fost o singură dată pe această poziție în actuala ediție, în runda a 5-a, după remiza din deplasare cu FCSB (1-1).

"Haita" rămâne în cursa pentru titlul de campioană în perspectiva ultimei runde din play-off, chiar dacă cu șanse mici, iar "câinii" se laudă că au cifrele care i-ar îndreptăți să obțină supremația în Liga 1 după o pauză de un deceniu.

  • Echipa are cel mai bun punctaj în play-off: 18 puncte. Viitorul, care este liderul la zi, are doar 15 puncte.
  • Cel mai bun atac pe durata întregului sezon, Dinamo având 54 de goluri marcate. CFR Cluj și Viitorul au câte 50 de goluri.
  • Cel mai bine pregătită fizic din play-off, dovadă că într-un clasament privind punctele scoase strict în repriza a doua, Dinamo ocupă locul 1 cu 17 puncte, urmată de Viitorul cu 13 puncte.
  • Deşi în sezonul regulat a avut una dintre cele mai slabe apărări, în play-off a încasat cele mai puţine goluri, 7.
  • În confruntările cu adversarele din play-off, Dinamo n-are palmares negativ cu niciuna! 4 puncte cu Viitorul dintr-o victorie, 2-1, și o remiză, 0-0, 3 puncte cu FCSB, fiecare obținând câte un succes, scor 2-1, 6 puncte cu CFR Cluj, 2-0 și 3-0, 2 puncte cu Craiova, 0-0 și 2-2, și o victorie cu Astra, scor 2-1, înaintea returului de sâmbătă.

"Întotdeauna înainte!"

Dinamoviștii trec printr-o perioadă fastă atât din punctul de vedere al rezultatelor, cât și al atmosferei din cadrul echipei. Toți jucătorii au postat pe rețelele de socializare fotografii de la ultima victorie, cea cu CFR Cluj (3-0), iar la loc de cinste a stat cea făcută în vestiar și în care fotbaliștii, alături de Ionel Dănciulescu și de Cosmin Contra, au ținut să dedice victoria memoriei lui Patrick Ekeng. "Totul este posibil, întotdeauna înainte!", a scris Jaime Penedo.

"Eu mai cred în titlu. Este foarte greu să obținem locul 1 la final, dar muncim și sperăm. Nu depinde doar de noi, de aceea este dificil și un pic frustrant"
Rivaldinho, atacant Dinamo

"Ne-am făcut datoria, suntem într-o perioadă bună și Dumnezeu ne va răsplăti. Cât mai sus în clasament și să câștigăm Cupa Ligii!, aceasta este deviza noastră"
Romera Navarro, fundaș Dinamo

6meciuri fără înfrângere a strâns Dinamo de la eșecul cu FCSB (1-2), singurul din play-off. Au fost 5 victorii și o remiză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
balauru48
balauru48  •  09 Mai 2017, 17:19
Postat de inginerul_reloaded pe 09 Mai 2017, 11:24

ANALiză La un pas de titlu! 5 motive pentru care ar merita Dinamo să fie campioană .un titlu *** discriminatoriu,al unui jurnalist *** probabil.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  09 Mai 2017, 16:40

Viitoru sigur pierde cu CFR, am asa un feeling ca miriuta va castiga fix impotriva lui viitoru, mai ales ca vin dupa o serie de rezultate slabe cei de la cfr, iar la fcsb, daca craiova vine cu garnitura principala sigur scot un egal macar, totu e sa batem noi pe astra ceea ce nu prea cred, ca fix acum vor intra texeira,geraldo,budescu,morais care cu fcsb au stat in tribune pe telefoane !!! O sa vedeti, daca planu acesta se respecta, Dinamo pierde campionatu pe mana ei !!! Sper sa batem Astra, indiferent de ce fac ceilalti !!!

604751563021589
Tomas Orzan  •  09 Mai 2017, 13:12

Cred ca ar fi fost corect sa puneti acel P in cerc in dreptul acestui articol, sau macar macar sa scrieti la final, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează