FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Anamaria Prodan, condiții stricte pentru cel mai nou antrenor cu care a semnat: „Să nu-l văd cu femei ușoare și să nu facă beții”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 23:14 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 23:20

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit ce discuție a avut cu Florin Bratu (40 de ani) după ce a antrenorul Concordiei Chiajna a semnat cu ea.

„L-am semnat ultima oară pe Florin Bratu, care e atât de dedicat şi de serios. E exact cum visez eu un antrenor! Să nu-mi apară prin ziare cu nimic! 

Vreau să nu-l văd beat pe undeva, să nu-mi apară cu femei uşoare și să nu facă beţii şi chefuri cu jucătorii, ca să-l vadă jucătorii beat. Mă uit la antrenorii mei şi toţi sunt exemple demne de urmat”, a declarat Anamaria Prodan pentru TV Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Bratu a antrenat la Dinamo II, CS Tunari, Dinamo U19, România U18, Dinamo, Aerostar și Turris. Din ianuarie 2020 o antrenează pe Chiajna. 

VIDEO Florin Bratu: „I-am spus Anamariei Prodan că vreau să fiu numărul 1 după Reghe”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Anamaria Prodan, noi derapaje în direct la TV: „Suntem ca țiganii. Să audă tot fotbalul românesc ce spun eu acum”

„Hermannstadt FURĂ!” » Anamaria Prodan a izbucnit când a auzit! Derapaj sexist fără precedent: „Se plâng ca femeile la menopauză”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  01 Octombrie 2020, 12:09

Sunteti de-a dreptul penibili !! Nu exista zi data de Dumnezeu in care sa nu publicati o stire despre un personaj mediocru si fara importanta !!

cornelconasu
cornelconasu  •  01 Octombrie 2020, 10:38
Postat de Marian Dumitrescu pe 01 Octombrie 2020, 08:26

*** de Bratu sa nu fie mai *** ca ea. Asta si cu Budeanu au facut lumea pe aceste meleaguri.

Dacă eu zic de tine că ești fătălău, ce zici ? Tu de unde și până unde îl faci pe el așa ?!

cornelconasu
cornelconasu  •  01 Octombrie 2020, 10:37

Da cu ...”femei grele” , are voie ?! Are asta un tupeu...tocmai ea îi spune lui Bratu , despre care nu s-au auzit lucruri scandaloase, ea care de când a venit în România o tine tot într-un scandal ?!!! Că ce o fi făcut în partea ailaltă nu prea știm, doar bănuim !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează