FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare: "Mă doare inima când văd ce e la Dinamo" » De ce crede că Vlad ar trebui să rămână titular la FCSB + ce spune de alegerile de la FRF

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 10:44

Deși nu se află în cele mai bune relații cu Ionuț Negoiță, agentul Anamaria Prodan spune că regretă absența lui Dinamo din play-off. 

"Doar Dinamo e în play-out. Mă doare sufletul. Nu pot să cred că se întâmplă așa ceva la Dinamo. Mă doare inima!

Nu cred că se fac astfel de licitații la această echipă. Când un jucător vrea să plece, patronul poate să facă orice, el nu mai joacă! Enache și-a dorit să plece de atât de mult timp, îmi spunea că vrea să plece, că nu mai vrea să joace pe postul ăsta, că-și strică numele.

Am avut niște discuții cu Nedelcearu, am vrut să ajut clubul, chiar dacă nu era jucătorul meu. Am sunat la Dinamo și am întrebat despre prețul lui, dar nimic mai mult", a declarat Anamaria Prodan, la Pro X. 

Impresarul a comentat și situația lui Andrei Vlad, jucător pe care îl impresariază, dar care își va pierde locul de titular la FCSB după venirea la echipă a lui Cristi Bălgrădean.

"E mult spus că Andrei Vlad și-a pierdut locul de titular. Nu că ar fi reprezentat de mine, dar Vlad este unul dintre portarii foarte buni din campionat, e cel mai bun produs tânăr al României.

E o presiune în plus ca la 18 ani să fie titular la Steaua. Bălgrădean vine după o perioadă în care nu a a jucat. Unui portar tânăr și de valoare trebuie să-i dai șanse. Antrenorii mari nu schimbă portarii la fiecare greșeală".

...despre alegerile de la FRF: "Ne înconjurăm doar de lingăi. Vorbeam la un moment dat cu cei din FRF și cred că ar fi rezistat foarte mult timp dacă își luau lângă ei oameni curați, precum Răducioiu. Burleanu a fost prost sfătuit când l-a atacat pe Răduciou spunând că e «șomer». Probabil că Răzvan face greșeli gândindu-se că Lupescu a câștigat deja alegerile

Lui Lupescu n-ai cum să-i găsești defecte, oricât ai căuta. Nu i se poate reproșa absolut nimic. Știu 100% că Federația a rămas în conturi cu vreo 8 milioane de euro înainte ca Lupescu să plece la UEFA. De multe ori, îl compar pe Lupescu cu Reghe. Când se supără, pleacă. Așa a făcut și Reghe, s-a supărat și a plecat!

S-au supărat toți că Lupescu l-a numit pe Răzvan Lucescu la echipa națională. Dacă Lucescu n-avea valoare, nu făcea ce face acum în Grecia"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
306640699727631
Nae Ionescu  •  05 Martie 2018, 03:31

nu crezi *** *** ma mir ca mai existi pentru ca ar trebui baietii de la cnsas sa iti scoata dosarele la tot ce ai facut. adica. logica ta spune ca daca ai fost bun trebuie sa fi bun. lucescu? sa fim seriosi . are sfaturile tatucai care azi face ceea ce face. vrea tot mai multi bani si lobby pentru fi-sau care clatina. nu mi-a placut nici mie nici multora ca antrenor. nu are staif. incearca dar nu poate. ca sa il asemeni cu reghe este o comedie. reghe are staif dar nu il are pe lucescu al mare in spate. pe cind tu ai face bine sa mai inveti sa dansezi din buric si fugi repede pe la arabi sa le faci o prestatie. tupeul din capul tau si la cit de lasciva vrei tu sa fi in a face pe impresarul impaunindu-te cu tot felul de peruci de mama dracului ai face bine sa ne lasi. romanul este si el prost pina la un nivel dar s-au saturat de tot felul de facaturi. asa si caona maica-ta cu diaspora cu taximetristii din new youk si cantautori prin cenalculrie patriei. sinteti o rusine. tupeu de neam prost si nimic mai mult pentru tine tupeul, neamul prost, cameleonismul, minciuna, dedublarea , tzatzismul au fost ridicate la rang de virtute. du-te nenica si lasa-ne! cu toti banii tai din lume tot *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Martie 2018, 15:55

Cred ca te doare-n cot de ce e la Dinamo,mai mult te doare la buzunar ca nu mai ai ce sa transferi de-acolo sa ai si tu o bruma de comision.

romeverest
romeverest  •  04 Martie 2018, 15:21

Oare de ce s-a suparat Reghecampf si a plecat de la Fcsb ?? Poate sa fie suparat doar pe el, intrucat, de cand s-a reantors la Fcsb si a avut la dispozitie cei mai buni jucatori din tara, nu a fost capabil sa castige campionatul, sau cupa !! Cred ca acela care trebuia sa fie foarte suparat...ar fi trebuit sa fie Becali !!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează