FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

EXCLUSIV Anamaria Prodan amenință după ce Ioan Becali a anunțat că Reghecampf vrea să fie impresariat de el: „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 13:32 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 15:36

Anamaria Prodan amenință după ce Ioan Becali a declarat că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract de impresariat cu firma lui.

Impresara, care este în proces de divorț cu Reghecampf, antrenorul lui CSU Craiova, a reacționat virulent, pentru Gazeta Sporturilor, când a fost întrebată despre cele spuse de Ioan Becali.

Anamaria Prodan a avut o serie de declarații jignitoare și amenințări la adresa lui Giovanni Becali, cu care a avut conflicte în ultima perioadă.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu Dan Alexa: „A stat lângă mine când Laurențiu avea alte preocupări”
RELAȚIE
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu Dan Alexa: „A stat lângă mine când Laurențiu avea alte preocupări”

Anamaria Prodan îl amenință pe Giovanni Becali: „Bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă”

„Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa...Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă».

Ăștia sunt genul ăla de mafioți din «Las Fierbinți». Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor.  

Au prins puțin curaj că au văzut că Reghecampf a greșit. Dar când s-o ridica Reghecampf, numai dacă se uită la ei și îngheață toți. Se bucură că au prins un vid de putere, dar când s-or ridica Prodan și Reghecampf îngheață sângele în ei. 

+45 FOTO

În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ. Ăștia sunt mafioții români care se laudă că au învățat limbi străine pe la pușcărie. Să nu mă supere că, dacă întorc o dată privirea către ei, fac ca în Matrix, îi dau pe spate. 

Am prea multe premii de luat acum și prea multe afaceri de făcut în Dubai, că mă întorceam și-i puneam cu botul pe labe mai repede. Să aștepte puțin că vin eu acasă într-o săptămână, să vedem dacă mai mârâie vreunul. Ai văzut ce înseamnă un vid de putere?! Le-a luat mințile vidul de putere. 

Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, «neavocați», manageri, «nemanageri» și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

„Mai bine, gura mică!
RELAȚIE
„Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf
+45 FOTO

Citește și: 

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Pare că și-a jefuit familia pentru amantă”

„Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf

Playtech: ȘOC! Politicianul român CONDAMNAT la 6 ani de închisoare a fost PRINS! Unde se afla


Comentarii (55)
3025136084480110
Florin Matei  •  03 Noiembrie 2021, 04:53

Oameni buni , femeia asta e nebuna... Mai terminați odata cu ea ca ne ați acrit cu importanta asta care și o da..

contrabas3
contrabas3  •  02 Noiembrie 2021, 03:56

boring hag… nu mai tace din gură

4don
4don  •  02 Noiembrie 2021, 02:53

***…oare ce premii primeste?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează