FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Anamaria Prodan, reacție suburbană către Reghecampf » Îi răspunde cu jigniri antrenorului: „Maimuță mică! Milionar de carton”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 13:42 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 16:59

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în proces de divorț, continuă.

Azi, la o zi după ce antrenorul celor de la CSU Craiova a declarat că el i-a cumpărat acesteia un ceas de 100.000 de euro și mai multe accesorii, Anamaria Prodan a revenit pe Instagram, cu o serie de mesaje jignitoare.

Anamaria Prodan contraatacă cu jigniri după declarațiile lui Reghecampf

„La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu. Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile. E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât și face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”, a spus Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță, spre nemulțumirea impresarei.

+45 FOTO

Azi, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie cu o factură, susținând că ea a cumpărat ceasul la care făcea referire Reghecampf, și a avut o serie de derapaje și mesaje jignitoare către antrenor.

„Marș, Reghe limbă de aur! Te scot la lumină, limbă de gâscă, și te râde tot Mapamondul. Milionar de carton! Am vrut ceas, mi-am luat ceas. Prea ai trăit pe banii familiei mele și acum miorlăi pe la TV. Ai acte? Moluscă mică. Ne vedem în Dubai, USA și România, la proces!

Genți ai luat? Da! Din casă, ca să le dai cadou, să te bage în seamă fetele de oraș, maimuță mică. Cine fură, pus de arătări de oraș, plătește legal înzecit ”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, reacție suburbană către Reghecampf » Îi răspunde cu jigniri antrenorului: „Maimuță mică! Milionar de carton”
Mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram

Citește și:

Bătaie pe avere între Reghe și Anamaria: „Banii mamei? Pe bune?! Ionela Prodan era șeic la Al Hilal?” » AMP, răspuns plin de jigniri și acuzații grave

„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (44)
993990871044281
Catavencu Nae  •  27 Martie 2022, 20:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  21 Februarie 2022, 10:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

..*** incredibil cit spatiu se aloca unui specimen care isi lasa *** pe unde apuca. acest subiect ar trebui terminat iar aceasta individa lipsita de rusine ceea ce o diferentiaza de omul destept sa dispara. va rugam sa o abandonati. nu merita sa fie adusa in actulitate cu asa ceva. apoi si copii ei citesc nu? un om cu adevarat educat cu bun simt va sti sa piarda. dupa cum sti sa pierzi esti recunoscut. dar pe doamna... o recomanda ambitia nu si vointa desteptaciuna atit cit are si nu inteligenta. in rest cred ca este facuta sa ramina singura pe tot restul vietii. si daca se va mai recasatori sigur nu va avea parte de iubire. totul se va masura in bani si in sclipiciui si mode desantate lipsite de gust. atit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  20 Februarie 2022, 23:56

Mai rar atâtea comentarii cenzurate sub un articol… :)

Vezi toate comentariile (44)
Comentează