FOTBAL  »  Superliga  »  DIVORȚ

De ce nu au divorțat încă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf » Ce s-a întâmplat la primul termen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 08:35 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 14:46

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în octombrie că se desparte de Anamaria Prodan, însă divorțul dintre cei doi nu s-a finalizat încă.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu au divorțat încă, deși se află în plin scandal, iar antrenorul celor de la CSU Craiova are deja o altă relație și urmează să devină tată din nou.

Gigi Becali dă cărțile pe față despre relația cu Anamaria Prodan și Reghecampf: „Era singura femeie care călca la Palat. Dar a stricat tot”
FCSB
Gigi Becali dă cărțile pe față despre relația cu Anamaria Prodan și Reghecampf: „Era singura femeie care călca la Palat. Dar a stricat tot”

De ce nu au divorțat încă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Cei doi au avut un prim termen în procesul de divorț în februarie, dar acesta nu a mai avut loc. Acum, Reghe spune că următoarea înfățișare va avea loc în aprilie.

„Primul termen, de la Buftea, s-a amânat. Avocații ei au avut COVID. Avem termen în aprilie și sper să se rezolve cât mai repede. Eu am introdus cererea de divorț. Nu vreau partaj și i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe (n.r- Laurențiu jr, fiul lui Reghecampf cu Anamaria). Dacă nu poate, îl iau eu. Mi-ar plăcea, dar știu că poate s-o facă.

Am stat căsătoriți aproape 15 ani, dar am zis că e mai bine să spunem stop decât să avem momente neplăcute în familie. Am avut probleme în ultimii ani, am încercat să trecem peste, dar nu s-a putut. Când nu mai e iubire, când lucrurile nu sunt așa cum trebuie și intervin certurile, e dificil.

+45 FOTO

Când am luat decizia, nu am vorbit cu copiii. Nu puteam să merg la ei și să le spun. Dar toți au văzut. Am fost împreună și au existat evenimente care nu au fost OK. Și-au dat seama că s-a întâmplat ceva. Am vorbit cu Bebe de câteva ori, dar el nu înțelege. El vrea ca mama și tatăl lui să fie împreună. 

Îmi e dor de Bebe, dar am evitat să merg la casa de la Snagov pentru a nu mă certa cu Ana. Stăteam un minut cu el, și după aceea apărea ea. Parcă avea radar. Și începeam să ne certăm. Ea zice că nu l-am mai văzut de un an. Dar cine l-a înscris la școală? Cine a plătit școala?”, a declarat Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”

Anamaria Prodan, reacție suburbană către Reghecampf » Îi răspunde cu jigniri antrenorului: „Maimuță mică! Milionar de carton”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
622674784501836
Florin Dobrin  •  23 Februarie 2022, 19:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206442251877526
Adrian Barbu  •  23 Februarie 2022, 14:40

Si a-propos, pentru “autorul” “articolului”, indefinitul “gsp”: se spune si se scrie “divoRt”, dar cred ca in cautarea “nimicului senzational” ati papat “R”-ul… Halal “jurnalism”!

10206442251877526
Adrian Barbu  •  23 Februarie 2022, 14:37

Ca sa mai aiba “presa” ce sa scrie? Ca sa isi poata justifica salariul asa-zisii “jurnalisti”? Ca sa mai avem parte de circ si ***? Cred ca…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează