FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anamaria Prodan reacționează prompt după dezvăluirile făcute de Becali: "Nu-l interesează pe el"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 12:49

Impresarul Anamaria Prodan a reacționat după ce Gigi Becali a dezvăluit că Alin Toșca crede că nu joacă din cauza soției lui Reghecampf. Vezi detalii.

"Nu știu ce a spus patronul. Alin Toșca este reprezentat de mine și  vorbește zilnic cu mine. E unul dintre cei mai buni fundași din România. El nu vorbește cu patronul, ci numai cu mine.

Gigi Becali nu are cum să știe toți jucătorii pe care eu îi manageriez. Nu cred ca trebuie să îi spun cu ce jucător semnez pentru că nu cred că îl interesează. 

Dacă Toșca s-ar fi dus la patron, m-ar fi chemat pe mine sau pe Reghe. Toșca a fost ales căpitan pentru că Reghe are mare încredere în el. 

Toșca nu e o fire sensibilă. E foarte echilibrat. De-asta îl vedeți pe teren. Niciodată nu s-ar putea ca Toșca, titularul echipei naționale, să nu intre pentru că așa vrea el", a spus Anamaria Prodan la TV Sport Ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
847153178690789
Ticu Troya  •  21 Noiembrie 2016, 19:32
Postat de delus pe 21 Noiembrie 2016, 16:13

Astia rapidistii cu stema de la tren cautati sa comentati la alte ziare de sport .Mai bine zis la acele ziare care se ocupa cu probleme pe plan local, ziar compus din 2 pagini, ***. Voi sunte-ti in liga a 5-a sau a 6-a si comentati pe aici.

Dute la scoala mai repetentule ! Ce-i aia ,,sunte-ti'' .

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Noiembrie 2016, 18:11

" tosca, titularul echipei nationale" hahahahaha..........vorba lu nea cornel vinu..."daca am ajuns sa depindem de tosca, suntem terminati".....ma insel eu, sau presa sportiva facuse un pact ca numele acestui "impresar" sa nu mai fie publicat ? sau a "sarit la cap" ?

sexilian
sexilian  •  21 Noiembrie 2016, 18:07

GHEGHE VEZI CA ESTI PROST SI TI-AM ZIS......

Vezi toate comentariile (22)
Comentează