FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Anamaria Prodan, replică devastatoare pentru Cornel Dinu: „Un etern sifonar! Îi turna în pahar și îi spăla vasele lui Fănuș Neagu”

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Cornel Dinu +49   FOTO
Anamaria Prodan i-a răspuns lui Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 22:39 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 22:56

Anamaria Prodan (47 de ani) n-a rămas datoare și i-a răspuns lui Cornel Dinu (71 de ani), după ce „Procurorul” a jignit-o în cursul zilei de marți pe femeia intrată în conducerea lui Hermannstadt.

Probabil că Dinu are senzația că a învățat multe lucruri de la Fănuș Neagu, în serile când îi turna în pahar, după ce îi spăla vasele. Sau poate când fura prăjiturile care-i cădeau pe sub masă marelui Fănuș, iar el le ascundea, pe furiș, în geacă.

Sau poate când scurgea sticlele de vin rămase de la petrecerile lui Fănuș, în sticle de plastic și amesteca vinul roșu cu vinul alb să nu fie văzut, când îl bea în taxi până acasă și se gândea cum să facă să-l bage cineva și pe el în seamă. Cornel Dinu nu mai are cum să fie considerat o legendă după ce a făcut în ultima vreme. În cel mai bun caz rămâne un etern sifonar

A împrumutat câteva cuvinte de la oamenii lângă care a stat, dar nu știe să le folosească unde, cum și către cine trebuie. Își jignește familia, prietenii, foștii colaboratori, foștii coechipieri, pe absolut toată lumea, așa că nu mă mai surprinde nimic din ceea ce face”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Prosport. 

Anamaria Prodan: „Cornel Dinu s-a transformat într-un sifon veritabil”

„E trist că marele scriitor n-a putut să-i împrumute din geniul său. Dar și mai păcat e că și-a dat arama pe față și s-a transformat dintr-un soț trimis după sifoane, într-un sifon veritabil. Numai că eu urăsc sifonul!

O să beau și eu în seara asta un Chateau Lafite și o să mă gândesc ce rău este să te catalogheze lumea drept un sifon, iar de milă să-ți arunce un pahar de plastic cu apă de la chiuvetă și o farfurie în fața unei cafenele unde mereu ai cerșit gratis. Nici gratis nu mai primește nimic acum!” - Anamaria Prodan, despre Cornel Dinu

Cornel Dinu, atac la Anamaria Prodan: „O combinație de hazaică, balabustă și vivandieră”

Cornel Dinu (71 de ani) a lansat un atac violent la adresa celei care a fost numită recent în conducerea lui Hermannstadt, Anamaria Prodan (47). Conflictul dintre cei doi este unul care a debutat în urmă cu mai mulți ani, perioadă în care au mai avut polemici aprinse.

Cornel Dinu a jignit-o pe soția lui Laurențiu Reghecampf, în direct în emisiunea „Minutul 91” de la TV Telekom Sport: „Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, să dai afară un antrenor după un meci, dar despre cine discutăm aici? Despre o combinație de hazaică, balabuste și vivandieră, despre asta e vorba. În ultimul timp, fata asta tentează mai mult cu spatele și are un comportament între canal și cruce de piatră, dar nu sub manieră creștină".

+45 FOTO

VIDEO. Ionel Ganea, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „«Acidul sulfuric». Știți cum își scoate banii?”

Citește și alte știri de actualitate: 

Atac devastator al lui Cornel Dinu la adresa Anamariei Prodan: „Tentează mai mult cu spatele, are comportament de canal. O combinație de hazaică, balabustă și vivandieră"

GSP LIVE EXCLUSIV Ionel Ganea, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „«Acidul sulfuric». Știți cum își scoate banii?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
napoli01
napoli01  •  17 Iunie 2020, 15:37

Asa este mai doamna, ca mare doamna mai esti, atat putea si Dinu, sa stea la masa si sa-i puna in pahar lui Fanus Neagu, in loc sa-i altoiasca un pumn in fata asa cum faci tu cu prietenii tai.

267911416890124
Daniel Cara  •  17 Iunie 2020, 13:40

Penalitatea nu intelege ca trebuia sa fii un tip citit ca sa intri in anturajul lui Fanus. Complimenteaza in loc sa jigneasca. Nu e totuna compania dlui Fanus Neagu cu a lui Iordache.

983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Iunie 2020, 13:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează