FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA 0

Andone, critici la adresa unui fotbalist care a plecat: "Trebuia să se bată pentru locul de titular" » Ce spune despre Patrick Petre şi doi dintre fotbaliştii de perspectivă de la Dinamo

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 22:26

Invitat la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, Ioan Andone a vorbit despre plecarea lui Andrei Marc de la Dinamo, dar şi despre şansele unor tineri de a se impune la prima echipă a "câinilor".

Despre Marc: "Nu l-am dat deoparte. Am avut patru fundaşi centrali în pregătire: Mevlja, Nedelcearu, Popescu, de la Dunărea Galaţi, şi pe Marc. În meciurle de pregătire le-am dat şanse egale. Mai bine a funcţionat cuplul Nedelcearu cu Mevlja. Jucătorii spun că «dacă nu joc titular, mai bine plec». Dacă stătea să se bată, probabil juca acum".

Despre Patrick Petre: "El poate juca în poziţia pe care joacă, Rotariu, Hanca şi Vali Lazăr. Unde să joace? E tânăr, dar e greu să joace la Dinamo un tânăr, cu presiunea de la echipă. Eu ţin foarte mult la Patrick, dar e foarte greu pentru el".

Despre Moldoveanu şi Târcoveanu: "Moldoveanu se antrenează bine, a început să se antreneze la echipa a doua. Sper ca după pregătirea de iarnă să revină la forma de dinainte de accindetare. Sper să îşi revină, să îl iau cu noi în pregătirea de iarnă. Târcoveanu joacă foarte bine la echipa a doua, e un jucător foarte bun, de mare viitor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
travka
travka  •  29 Noiembrie 2016, 08:49
Postat de mihnea74 pe 29 Noiembrie 2016, 08:31

Daca ar juca cu tineri ar gasi mai multa toleranta din partea suporterilor pentru rezultate slabe.Dar foamea este mare si comisoanele impresarilor trebuie onorate.....

te cheama Mihnea :D Andone e tot pe comisioane din transferuri ca Rednic, doar ca o face mai pe dos :)

ray51
ray51  •  29 Noiembrie 2016, 08:37

Din punctul meu de vedere, la o echipa care joaca cum joaca, unde investitiile sunt rara avis si presiunea inexplicabil de mare, jucatorii mai rasariti dintre rezerve, nu au rabdare sa astepte. Ce sa astepte? Intr-o zona de mediocritate n-ai ce sa astepti, trebuie sa-ti asumi si sa faci schimbari. Ceea ce se si petrece cu unii dintre jucatori.

443764532488376
Thomas Junior  •  29 Noiembrie 2016, 08:36

pai daca Tarcoveanu ebun de ce joaca nistor care praf ii da ceva comisioane lui Andone cumva de lapus si capitan io asa vad o sa_l pierdem si pe asta ca pe altii gen rafael stanescu care era peste matei si multi altii doar pe interesele antrenorilor si pe gavrila ca avea interes rednic cu kortzog nistor daca avea valoare era in franta acum

Vezi toate comentariile (27)
Comentează