FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a avut dreptate! Care e valoarea reală a datoriilor de la Dinamo

Dinamo este tot mai aproape de intrarea în insolvență. Datoriile clubului din Ștefan cel Mare depășesc cu mult puterile celor din DDB.
Dinamo este tot mai aproape de intrarea în insolvență. Datoriile clubului din Ștefan cel Mare depășesc cu mult puterile celor din DDB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 22:23 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 23:20

Dinamo este tot mai aproape de intrarea în insolvență. Datoriile clubului din Ștefan cel Mare depășesc cu mult puterile celor din DDB. 

Dinamo a dus la bun sfârșit sezonul precedent doar datorită fanilor. DDB a pompat constant bani în club, doar pentru a acoperi creanțele existente către ANAF, jucători și terți. Un raport al Ministerului Finanțelor arată că la finalul anului 2020, datoriile lui Dinamo încă însumau 6.050.000 de euro, informează Doar Dinamo

Insolvența, singura soluție pentru Dinamo

Suporterii care conduc Dinamo plănuiesc o nouă reorganizare, cu scopul de a mai scăpa de datorii. Ar avea de pierdut jucătorii și conducătorii neplătiți de luni bune. Planul de reorganizare ar împuțina artificial datoriile. Ar avea de pierdut jucătorii, antrenorii și toți ceilalți angajați.

Dinamo a mai fost în insolvență în perioada martie 2014-septembrie 2015. Ionuț Negoiță preluase clubul de la grupul Badea&Borcea și a sesizat că datoriile pe care le acumulase societatea erau imposibil de suportat, așa că le-a redus prin procedura aceasta. Clubul datora aproape 20 de milioane de euro atunci și a plătit sub 10 la sută din datoria reală.

Eu discut foarte mult și cu Ionuț Lupescu situația lui Dinamo. Acum pot să o spun public. La un moment dat, am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm de la spanioli. Eu eram unul dintre ei. Nea Mircea Lucescu mai era. Deci nu era problema banilor. Dar ce facem cu datoria de 7 milioane de euro? Sunt la ANAF, la terți. 38 de milioane de lei. Ce faci cu astea? Ne vindem casele, ce facem?
- Ioan Andone

VIDEO Variantă pentru salvarea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce se s-a întâmplat în 2013”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Soarta lui Uhrin, decisă! DDB a făcut lumină după revolta cehului: „Era normal să îngrijoreze”

EXCLUSIV FCSB cumpără de la Dinamo! Afacere de 50.000 de euro între marile rivale: „S-a ales praful de tot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
geo.b.
geo.b.  •  12 Iunie 2021, 21:31

ASA-I LA NOI,ASA-S LEGILE LA NOI.Cei dinainte au bagat clubul la minus 20 milioane de euro in cativa ani.Urmasul lor l-a bagat in insolventa,a reusit cumva sa-l duca la zero,pentru ca tot in cativa ani sa-l duca si el la minus 7 milioane.Practic a facut tot ceea ce au facut inaintasii lui. Cu suspiciunea ca este este responsabil si pentru situatia de astazi,el stiind cui "vinde",fiind partas la "ingroparea" clubului,ca razbunare impotriva fanilor care i-au vopsit candva gardurile. Si toate acestea,fara sa raspunda in fata nimanui.In schimb,noi "muritorii"de rand,daca am fi facut asa ceva,cu sume modice,nu ...milioane,am fi fost ascunsi demult ....."de ochii lumii".

alexsandu6
alexsandu6  •  12 Iunie 2021, 16:00

Normal ca intra in insolventa daca tot nu retrogradeaza nu mai bine in insolventa au 6.000.000 de euro datorie o sa plateasca 5-6 mii de euro si gata iar sunt curati.

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  12 Iunie 2021, 09:24

Falimentnamo

Vezi toate comentariile (8)
Comentează