FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - DINAMO 0-1

Andone e îngrijorat de randamentul ofensivei: "Mă doare capul din cauza atacului!"

Ioan Andone a schimbat ţinta faţă de tur: e mai nemulţumit de atacanţi decît de apărători Foto: Raed Krishan
Ioan Andone a schimbat ţinta faţă de tur: e mai nemulţumit de atacanţi decît de apărători Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 12:07

Ioan Andone şi-a schimbat radical discursul în ceea ce priveşte echipa după meciul cîştigat în Regie şi l-a certat pe Dănciulescu

- Domnule Andone, primele trei puncte în 2011!
- Exact aşa cum ne-am propus. A fost un meci bun şi victoria noastră este meritată, fără nici un fel de dubiu. Faţă de cum s-a jucat vineri seară în Giuleşti, cred că şi gazonul ne-a ajutat să ne facem jocul şi să cîştigăm.

- Credeţi că era mai bine dacă se amîna etapa?
- Nu ştiu ce să zic. Noi am avut noroc că avem un teren sintetic la Dinamo, pe care ne-am pregătit toată săptămîna pentru această partidă. Cei de la Sportul s-au chinuit şi au curăţat gazonul de zăpadă şi s-a putut juca în condiţii foarte bune.

"Danciu a ajuns la o vîrstă!"

- De cine nu sînteţi mulţumit după acest meci?
- O să vă surprindă, dar sînt nemulţumit de faza de atac. Dacă pînă acum criticam apărarea, acum n-am avut atac deloc. Puteam să înscriem de mai multe ori, dar am irosit ocazii clare. Nu se poate să nu dai gol cînd eşti doar tu şi portarul, dar de data viitoare astfel de lucruri nu se vor mai ierta.

- Cine v-a nemulţumit cel mai mult?
- Nu dau nume pentru că am cîştigat, dar trebuie să lucrăm serios şi la faza de atac dacă vrem să mai avem vreo şansă în campionat. Dacă nu înscriem atunci e grav, important e să marcăm şi să cîştigăm şi cinci meciuri cu 1-0.

- E Dănciulescu cel vizat?
- Danciu a avut şi el o ocazie clară singur cu portarul, dar în loc să tragă a preferat să paseze aiurea. Dar trebuie să înţelegem că a ajuns şi el la o vîrstă. Cu siguranţă o să muncească mai mult şi va reuşi să şi înscrie. Asta-i viaţa!

"Nu-i mai prindem pe Oţelul"

- Vă aşteptaţi la un Sportul atît de agresiv?
- Sincer să fiu, nu. Dar iată că sînt o echipă tînără, care este în shimbare şi care nu merită să fie pe un loc retrogradabil. Oricum, au jucat foarte bine, dar toate ocaziile pe care le-au avut pot spune că au fost întîmplătoare.

- Vă pregătiţi deja pentru derby-ul cu Rapid?
- Nu, nu! Ne pregătim pentru meciul cu Pandurii de vineri seară. Nu am cum să mă bucur că nu joc un meci. Atunci de ce am mai stat aproape o lună prin cantonamente să ne pregătim, ca să cîştigăm la masa verde? Eu sper că vom juca pînă la urmă cu Pandurii.

- Aveaţi pregătiţi banii în cazul unei victorii a Urziceniului cu Rapid?
- Aberaţii pe care nu vreau să le comentez. Cred că lucrul cel mai important de precizat este că noi nu am avut nici o primă la meciul cu Sportul, deci nu cred că aveam bani de dat altora.

- Rămîne Oţelul principala candidată la cîştigarea campionatului?
- Pe Oţelul nu-i mai poate opri nimeni în acest moment, decît ei. Sînt campioni în momentul de faţă, dar dacă vor termina pe primul loc, totul va depinde doar de ei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
calin_p
calin_p  •  28 Februarie 2011, 14:23

"Sînt fericit că l-am luat pe Bakaj, este un fotbalist cu calităţi tehnice impresionante" - zice Andone serios? Esti atat de fericit ca il tii pe bara, nu? Cap patrat. Nu a semnat cumva cu becali si de aia nu intra... Nu m-ar mira. Si, te rog, scapa-ne de bordeianu... e praf. Nu pot sa inteleg de ce diabate sta pe tusa!!! Nici el nu a semnat cu fratii minune?

redbuldog
redbuldog  •  28 Februarie 2011, 10:04

Ando..eu propun astfel: tu joaca cu formula si echipa gandita,probabil avand ca obiectiv primele 4-5 locuri,daca nu iese..,treptat renunta la batranei si forteaza tineretul,asta inseamna reconstructie,si bazele unor performante ulterioare! In atac cu Alexe,Ganea, Tucudean,Paun iar Danciu, rezerva si bagat 25-30 min la final pana va mai inscrie cele 2 goluri,care sa-l propulseze in clasamentul ,,all time”!

kid_traian
kid_traian  •  27 Februarie 2011, 18:11

Nu trebuie sa ne luam acum de tinerii lui Dinamo. Sunt tineri si eu consider sunt buni,au valoare. Trebuie sa mai asteptam cateva meciuri, pentru a se gasi intre ei pe teren( sa joaca impreuna ) . Eu le tin pumnii si sper sa faca o treaba buna in continuare. Imi place noul venit, Bakaj. E foarte sigur pe el si va face treaba buna. Forza Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează