FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone îl avertizează pe Negoiță: "Dacă Dinamo nu are buget de transferuri, ce să faci? Rămâi ca prostul!" + Ce spune despre Dinamo din L4 și cine îi va lua locul lui Contra

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 21:56

Ioan Andone a fost foarte dezamăgit de campania de achiziții a lui Dinamo din această vară și îi cere lui Ionuț Negoiță să bage mâna-n buzunar pentru a aduce jucători buni și a-i mulțumi pe suporteri.

"La Dinamo s-a întâmplat ceva. După primele meciuri în care au câștigat au căzut brusc. În loc să evolueze ei se duc în jos. Albin l-a trădat pe Contra. Poate a arătat ceva la Petrolul, dar la Dinamo e greu. Dinamo nu poate intra în competiție cu Steaua la transferurile jucătorilor din România. Dacă Dinamo nu are buget de transferuri, ce să faci? Rămâi ca prostul să te uiți la DVD-uri pentru a aduce jucători liberi!

A dispărut echipa a doua... E problema lor. Se schimbă echipele, se întâmplă lucruri, dracul să le ieie! Pentru suporteri ar trebui să faci un efort și să transferi jucători. Să-l ia pe Moruțan, un jucător tânăr. Să-l ia, să nu stea degeaba", a declarat Ioan Andone la TV Digi Sport.

Ioan Andone a vorbit și despre apariția noii echipe a lui Dinamo, cea care e finanțată de Nicolae Badea și va juca în Liga a 4-a în noul sezon: "Nu pot să spun că nu mă identific cu actualul Dinamo. Suntem penibili. Le doresc succes celor din Liga a 4-a. Eu am lucrat cu ambele entități. Și cu domnul Badea și cu Negoiță. În viață trebuie să-ți plătești datoriile".

"Mutu cred că va ajunge antrenorul lui Dinamo" Ioan Andone

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (36)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 August 2017, 14:24
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 23 August 2017, 11:03

Daca bani nu are de transferuri serioase, de ce dracului au desfiintat echipa a II-a? De ce dracului au crescut acei tineri atata timp si cand au iesit campioni ai Romaniei i-au gonit in cele patru puncte cardinale? Isi vinde jucatori cu 20000-30000 de euroi. Mai nou ii da gratis. Negoita ori este un prost, ori este un prost.

Pe lângă că e așa cum spui,Nego e adventist măi

109097349745292
Cici Demedici  •  23 August 2017, 13:10

ce mai poti spune cind ciinii se musca intre ei? sa fie criza de mincare? sa nu-si mai recunoasca stapinul? insa eu cred ca printre ei este si o vulpe cu chip de ciine. mutu. nu cred nimic din tot ceea ce face. pina si zimbetul ala golanescu imi aduce aminte cum se injura cu dobrin pe cind cel din urma dorea sa-l schimbe si mai marele "geniu " nu dorea. apoi viata lui personala are implicatii pentru ca omul a facut copii in toate zarile fara sa aiba vreo remuscare ca deh nu-i ramine decit sa dea *** si gata iese cite un micutz care are sansa sa creasca fara tata. de aici pornind apoi *** cu droguri cu viata lui de mare gashper ma face saa cred ca doreste sa vina la dinamo ca antrenor. cheia va fi daca claudiu niculescu va accepta rolul de marioneta. eu cred ca nu. si atunci se va gasi un papagal cu licenta... se mizeaza mult pe plecarea lui contra la nationala. apoi negoita si fratele lui si anghelache un turnator de securisti au banii la saltea. ce stiu astia de fotbal? se spune ca a salvat echipa dar cu ce pret? poate pentru a spala alti bani. nu au nicio idee de a face echipa sa fie competitiva. saracii? asa este cind vrei sa pari ceva si tu nu esti acela. ce m-a surprins este ca unul ca tiriac ce a fost crescut la dinamo nu a intervenit sa ajute. sa preia toate actiunile sa fie al mai mare. era usor si salva un club care se umileste si se chinuie sa para ceea ce nu este. cu ambitia prostului nu poti face mare lucru. nu cred ca vor razbate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  23 August 2017, 11:03

Daca bani nu are de transferuri serioase, de ce dracului au desfiintat echipa a II-a? De ce dracului au crescut acei tineri atata timp si cand au iesit campioni ai Romaniei i-au gonit in cele patru puncte cardinale? Isi vinde jucatori cu 20000-30000 de euroi. Mai nou ii da gratis. Negoita ori este un prost, ori este un prost.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează