FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Andone primeşte replica de la Sanjeev Kumar: "Poate s-a referit la un apartament luxos din Londra. Dacă asta îl ajută să câştige meciuri, atunci mă bucur pentru fani"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2016 19:46

Sanjeev Kumar, investitorul care a negociat cu conducerea lui Dinamo, i-a răspuns lui Ioan Andone, după ce tehnicianul a comentat ironic intenţia indianului de a investi la clubul din Ştefan cel Mare. 

"Am citit ce a spus domnul Andone, iar dacă aceste comentarii ce-l privesc pe «indian» ajută Dinamo să câştige meciuri, atunci mă bucur pentru fani, pentru că Dinamo are nevoie de performanţe, nu de comentarii şi critici neprofesionale.

Nu voi face comentarii despre Andone sau Dinamo, dar aş vrea să-mi cer scuze faţă de fani, am dat tot ce am putut, iar fanii merită cu siguranţă mult mai mult de atât. Am realizat că suporterii lui Dinamo vor să fie auziţi şi nu ignoraţi. Înţeleg presiunea intensă care este pusă pe antrenor şi staff-ul tehnic, iar fanii se aşteaptă de la ei la victorii şi rezultate bune, fără să se implice în comentarii neprofesioniste. 

Nu văd legătura între Dinamo şi filmele indiene şi cred că nu este deloc înţelept să critici fără să ştii foarte multe lucruri despre un om. Poate domnul Andone s-a referit la un apartament luxos din Londra, cînd a vorbit de banii pe care i-am fi investit la Dinamo. Le doresc mult noroc", a spus Sanjeev Kumar conform Fanatik.

"Au venit indienii să ne cumpere. Mâine vin americanii. A pus indianul tricoul lui Dinamo la meciul cu Steaua, ca să-l vadă lumea. Parcă suntem în Africa, să ne cumpere indienii. Păi, voiau să cumpere Dinamo cu cât cumperi un apartament în Iași"
Ioan Andone

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (42)
adicn
adicn  •  20 Decembrie 2016, 13:38
Postat de sdoru pe 20 Decembrie 2016, 08:59

Inca o data Andone isi demonstreaza retardul!!!!!!NEA ANDO AU FOST BUNI BANI DIN AZERBAGIAN????!!!!ASA ANTRENOR.......ASA JOC DE FOTBAL!!!!!

Jumara, tu il injuri pe Andone ca s-o luat de nu stiu ce indian?!?! Esti neboon?? De vinde clubul, zugravul, ajungeti ca Ceahlaul dupa ce o fost preluata de broscar!

demolarii
demolarii  •  20 Decembrie 2016, 10:37

Tot un apartament ramane. Si daca cei care conduc Dinamo vad in acest fapt un succes, suporterii o sa se intrebe daca respectul pe care conducerea il are fata de ei nu valoreaza cat o garsoniera sau o debara......

sdoru
sdoru  •  20 Decembrie 2016, 08:59

Inca o data Andone isi demonstreaza retardul!!!!!!NEA ANDO AU FOST BUNI BANI DIN AZERBAGIAN????!!!!ASA ANTRENOR.......ASA JOC DE FOTBAL!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează