FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone: "Vreau să vin la Dinamo, dar nu cred că acest lucru este posibil în acest an"

Ioan Andone, Andone, Dinamo
Ioan Andone, Andone, Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2009 00:00

Ioan Andone, antrenorul lui Al Hilal Dubai, spune că este măgulit de faptul că este dorit pe banca lui Dinamo, dar nu crede că acest lucru va fi posibil prea curînd.

"Am vorbit cu Nicolae Badea, Vasile Turcu şi cu Cristi Borcea. Ei mă doresc, dar le-am spus că nu pot să mă despart de Al Ahli încă. Mă măguleşte că mă doresc.
Am încredere în jucătorii de la Dinamo. M-am întîlnit cu cei trei, mi-au povestit ce se întîmplă la echipă, dar depinde de ce voi putea face eu în săptămîna care vine.

Dacă cei de la Al Ahli spun că eu trebuie să respect contractul, atunci voi rămîne acolo. Nu cred că sînt şanse, dar sper să găsesc înţelegere din partea conducătorilor arabi. Nu mă gîndesc la bani cînd vine vorba de Dinamo", a spus Ioan Andone la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
red_dog1982
red_dog1982  •  09 Octombrie 2009, 22:39
Postat de ropotan pe 09 Octombrie 2009, 21:45

bah,da fraieri mai sunteti si voi ! Andone a semnat cu Dinamo,se stie ! nu se face public din cauza contractului cu arabii ,deh mai vrea si Ando niscai letzcaie de acolo. chiar credeti ca a venit 2 zile in tara doar sa se vada cu familia???? sa fim seriosi !

SPER SA AI DREPTATE!!

red_dog1982
red_dog1982  •  09 Octombrie 2009, 22:37

BA ORI E AL HILAL ORI AL AHLI?CA LA INCEPUT DE ARTICOL II DATI CU AL HILAL IAR LA SFIRSIT CU AL AHLI!DAR PT VOI E UNA SI ACEEASI ZIARISTI DE CHIOSC!

 •  09 Octombrie 2009, 22:19

cu ando luam titlul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează