FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Andrea Compagno, după victoria obținută de FCSB în fața celor de la UTA: „Cred în această echipă”

Andrea Compagno (dreapta), în duel cu Alexandru Benga.
FOTO: Raed Krishan
Andrea Compagno (dreapta), în duel cu Alexandru Benga. FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 23:10 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 23:48

Andrea Compagno (26 de ani), atacantul italian al celor de la FCSB, a declarat, la finalul partidei câștigate de roș-albaștri în fața celor de la UTA Arad, scor 2-1, că era foarte important ca echipa bucureșteană să se impună în meciul de duminică seară, având în vedere rușinea suferită de trupa lui Nicolae Dică în fața danezilor de la Silkeborg, în Conference League. 

Vârful din „Cizmă” este de părere că FCSB a meritat să câștige în fața arădenilor, datorită numeroaselor ocazii de gol create la poarta lui Florin Iacob. 

Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei
FCSB - UTA 2-1
Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei

Andrea Compagno: „Cred în această echipă”

Andrea Compagno a spus că este foarte important ca gruparea bucureșteană să își continue forma bună arătată în SuperLiga. FCSB a ajuns la 3 victorii consecutive în campionat. 

„A fost foarte important să câștigăm după un meci european în care am jucat slab. Era important pentru moralul nostru, nu a fost un meci ușor.

Am încercat să avem posesia, să ne creăm ocazii. Cred că am meritat să câștigăm.  Sunt fericit pentru echipa mea, e important să continuăm așa. 

Nu cred că se poate explica umilința cu Silkeborg. Cred că e mai bine să pierdem un meci cu 5-0 decât să pierdem 5 meciuri cu 1-0. 

Azi cred că am jucat bine și meritam să câștigăm. O luăm meci cu meci, cred în această echipă. Acum ne bucurăm și ne gândim la meciul următor. 

Cred că sunt mulți jucători noi și trebuie să construim o echipă, dar cred că în fiecare meci ne vom descurca din ce în ce mai bine. 

În Europa e adevărat că nu am jucat bine. Fiecare meci este unul important.

Avem un lot cu foarte mulți jucători și sunt sigur că cine joacă în Cupa României își va face treaba”, a declarat Andrea Compagno, la finalul partidei.

Clasamentul SuperLigii

VIDEO. Meciul FCSB - UTA a fost întrerupt în prima repriză din cauza torțelor aruncate pe teren

Citește și:

Nicolae Dică, amuzat de întrebarea reporterei: „Ah, ai început?!”

Darius Olaru, motivat de vizita lui Gigi Becali în cantonament: „Față în față este un om foarte bun, ne-a dat încredere. L-am simțit lângă noia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează