FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

VIDEO + FOTO Nicolae Dică, amuzat de întrebarea reporterei: „Ah, ai început?!”

FCSB a învins-o pe UTA, scor 2-1, și a urcat pe locul 7 în SuperLigă. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a remarcat reacția avută de elevii lui după eșecul 0-5 cu Silkeborg. +21   FOTO
FCSB a învins-o pe UTA, scor 2-1, și a urcat pe locul 7 în SuperLigă. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a remarcat reacția avută de elevii lui după eșecul 0-5 cu Silkeborg.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 22:57 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 23:10

FCSB a învins-o pe UTA, scor 2-1, și a urcat pe locul 7 în SuperLigă. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a remarcat reacția avută de elevii lui după eșecul 0-5 cu Silkeborg. 

Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei
FCSB - UTA 2-1
Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei

Nicolae Dică, după FCSB - UTA 2-1

„Este important că am câștigat. Pe faza ofensivă ne-am creat multe ocazii de a marca. Din păcate, fructificăm foarte puțin. Din 8 ocazii mari trebuie să marcăm 4-5 goluri. Așa am pățit noi cu Silkeborg. Defensiv, UTA a avut un singur șut în prima repriză. 

Apoi am făcut o greșeală și am luat gol. Nu știu cum putem să le facem. Când tragem linie, apare gol primit. Felicitări băieților că au avut reacție după jocul pierdut în Europa.

Am trăit periculos finalul, ca de fiecare dată. Doar la meciurile cu Silkeborg nu, făcând o glumă. Acum, după 2-1, a fost mingea prin careu pe la noi”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport. 

Nicolae Dică: „Să intru și eu la joc?”

Întrebat cum poate rezolva problemele de la finalizare, antrenorul celor de la FCSB a spus: „Facem exerciții de finalizare la antrenament. Dar avem două jocuri mai puțin și al treilea sau al patrulea atac. Nu e puțin. Trebuie să fim mai răi la finalizare. În loc de 15 minute, facem 40 de minute de finalizare, ce altă soluție?”.

Întrebat de Anda Maxim, reportera Orange Sport, dacă va lungi antrenamentele pentru că i-a cerut-o Gigi Becali, Dică a replicat, amuzat: „Ah, ai început acum.Am spus la conferință că am antrenamentele filmate, notate. Dacă vreți, vi le dau și vouă. Ce să fac, să mai intru și eu din când în când pe teren?”.

Darius Olaru e jucătorul care depune cel mai mare efort din echipă. Îi lipseau doar realizările ofensive. Sper să aibă în continuare aceeași atitudine și sigur vor urma și altele
- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Clasamentul actualizat din SuperLigă

Citește și alte știri din SuperLigă:

Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  17 Octombrie 2022, 11:17
Postat de corectu pe 17 Octombrie 2022, 07:53

FCSB-Anderlecht 0-0.

silkeborg-fcsb 10-0, doua manite consecutive intr-o saptamana de la aceeasi echipa,record in guinness book. :))))

toni_ciuruc
toni_ciuruc  •  17 Octombrie 2022, 10:08

Dica, un ***, plin de el, needucat, arogant.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  17 Octombrie 2022, 07:53

FCSB-Anderlecht 0-0.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează