FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Agentul lui Andrea Compagno confirmă oferta

Andrea Compagno // FOTO: Imago
Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 11:10 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 11:18

Atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani) ar putea pleca în curând de la FCSB. Și se conturează tot mai tare varianta Neftchi Baku, negocierile fiind recunoscute și de agentul fotbalistului.

Compagno are șase mari să nu prindă restartul Superligii la FCSB. Gigi Becali a declarat că are pe masă 400.000 de euro pentru italianul adus cu 1,5 milioane în vara lui 2022, iar Adrian Mutu a dezvăluit că Neftchi Baku, fosta lui echipă, s-a interesat de italian. 

Acum, impresarul fotbalistului, Alessandro Pezzoli, spune că există șanse importante ca Andrea Compagno să semneze cu Neftchi Baku, echipă de pe locul 3 din prima ligă din Azerbaidjan.

Ilie Dumitrescu i-a lăsat mască pe toți la antrenamentul FCSB: „Stop, salir con la pelota!” » Regula prin care i-a uimit pe fotbaliști
FCSB
Ilie Dumitrescu i-a lăsat mască pe toți la antrenamentul FCSB: „Stop, salir con la pelota!” » Regula prin care i-a uimit pe fotbaliști

Agentul lui Andrea Compagno, anunț despre transferul la Neftchi Baku

„Netchi poate fi o opțiune pentru Andrea, da. Dar mai multe nu pot spune. Să vedem. Și Neftchi și alte cluburi s-au interesat de el.  El e încă un jucător important. A dat 35 de goluri în doi ani. Iar în martie era în vederile naționalei italiei” a spus Pezzoli pentru Sportal.az.

Pentru Compagno am primit duminică o ofertă de 400.000 de euro. Cred că-l dau.

- Gigi Becali

Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca.

- Adrian Mutu

2.300.000 de euroe cota lui Andrea Compagno, potrivit transfermarkt

  • Atacantul a dus de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro a impresionat în primul sezon la FCSB, reușind 16 goluri în 32 de meciuri și fiind unul dintre oamenii de bază ai echipei. În acest sezon a ieșit din grațiile lui Becali. A jucat tot mai puțin, iar randamentul său a scăzut: 4 goluri în 22 de meciuri.
  • Dacă-l va vinde pe Andrea Compagno, FCSB va rămâne fără niciun atacant veritabil în lot. Planul lui Gigi Becali este ca echipa lui să joace pe acest post cu un jucător care este extremă la bază: Florinel Coman, Alexandru Băluță sau Luis Phelipe.

VIDEO Gigi Becali râde de FRF și a anunțat cum va juca FCSB: „Asta e echipa! Să ne dăm nana”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo
REVINE LIGA 1
ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo
Basarab Panduru a analizat transferurile de la vârful Superligii » Cine l-a dezamăgit: „La ce declaraţii au fost, mă aşteptam la altceva”
TRANSFERURI
Basarab Panduru a analizat transferurile de la vârful Superligii » Cine l-a dezamăgit: „La ce declaraţii au fost, mă aşteptam la altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tivireli
tivireli  •  17 Ianuarie 2024, 16:19

Îi doresc sa plece, numai asa vor vedea ca era cel mai bun atacant de careu. Își vor primi rasplata, pt ca zeul fotbalului nu iartă.

1_stm
1_stm  •  17 Ianuarie 2024, 15:24

Azerii sunt saraci la bani, astia-s saraci cu duhul! Oare cum o fi mai rau? Numai la consoane se putea intampla asa ceva: dai 1,5 mil si il lasi sa plece cu 400 mii. Nu mai zic de deciziile din vara, il ai pe Sorescu in curte, jucase bine, dar il preferi pe (Ni)Miculescu. Dezastru si fractura de logica. Nu ai cu cine, astia ca sa prinda peste se suie in copac!

ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  17 Ianuarie 2024, 12:09

CUM SA DAI UN ASA ATACANT ?!?!!! INSEAMNA CA ESTI ..P..AFON DESPRE FOTBAL ! OARE AIA CARE STAU ACOLO LA TEREN SUNT ASA DE ..PRO- STI SA NU-I SPUNA CA ESTE CEL MAI BUN ATACANT DIN ROMANIA ?! LA FOTBAL ...VORBESC ! NU LA ALT SPORT PE CARE NICI PE ALEA NU LE PRICEPE CIOBANUL INFRACTOR !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează