FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Andrei Bendeac, despre momentul neobișnuit de la conferința de presă a lui Ovidiu Burcă: „Eu l-am apreciat pentru ce a făcut”

Până să ajungă cei mai importanți oameni de la Dinamo, Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu au colaborat și la Rapid / foto: GSP.ro
Până să ajungă cei mai importanți oameni de la Dinamo, Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu au colaborat și la Rapid / foto: GSP.ro

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 10:40 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 13:14

Invitat joi dimineață la matinalul GSP Live, Andrei Bendeac, directorul de social-media al lui Dinamo, a vorbit despre o ipostază neobișnuită întâmpinată la noul său job: momentul în care antrenorul Ovidiu Burcă a simțit nevoia să facă precizări despre orientarea sa sexuală.

Începând din august, Andrei Bendeac, poreclit „Bendy”, ocupă în mod oficial funcția de director de social-media la Dinamo, după ce, în primele luni ale anului, lucrase pro-bono pentru clubul aflat în insolvență. Fratele celebrului actor Mihai Bendeac a avut parte de provocări încă din prima clipă.

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”
DINAMO
Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”

Alberto Boțoghină, moderatorul GSP Live, l-a întrebat cum a fost pentru el acel moment de la conferința lui Burcă și cum l-a manageriat.

Andrei Bendeac, despre momentul neobișnuit cu Ovidiu Burcă: „Nu am simțit nevoia să fac nimic în urma acelor declarații”

„Ovidiu Burcă este propria persoană, asta este concluzia mea. Din punctul meu de vedere, în momentul în care cineva face asemenea afirmații și le asumă. Vorbesc mai mult de omul Ovidiu Burcă decât de antrenorul Ovidiu Burcă”, a precizat Andrei Bendeac, la GSP Live. 

Nu am simțit nevoia să fac nimic în urma acelor declarații, pentru că e ceva la care în mod clar nu se aștepta nimeni, nici cei prezenți nu se așteptau să facă asta.

Culmea, Ovidiu a rămas în plus ca să-și întărească acest punct de vedere. Din punct de vedere PR... nimic! În momentul în care tu vezi un om care are anumite principii și vrea să afirme ceva, să-și facă vocea auzită, acolo nu mai intervine PR-ul de la Dinamo, acolo intervine strict dorința lui Ovidiu de a clarifica niște lucruri care se aud, cum a spus și el, ca «zumzet».

Eu l-am apreciat pentru ce a făcut. Una e să te întrebe un jurnalist, una e să spui tu asta”, a precizat Andrei Bendeac, la GSP Live. 

Andrei Bendeac, despre momentul neobișnuit de la conferința de presă a lui Ovidiu Burcă: „Eu l-am apreciat pentru ce a făcut”
Andrei Bendeac iubește Dinamo din copilărie / Sursă foto: Facebook

Andrei Bendeac: „Ovidiu Burcă e autentic! E bărbătesc ce a făcut”

Bendeac junior a continuat: 

„(...) E bărbătesc să faci lucrul ăsta. Din punctul meu de vedere, dacă nu adresa lucrurile acestea sau avea o ezitare, era mai rău pentru el. Să acumuleze și apoi să refuleze era mai rău decât ce a făcut. 

Eu am apreciat gestul lui, și ca dinamovist, și ca PR. Eu nu caut să instruiesc lumea, din punct de vedere al comunicării, să nu se lege niciodată de aceste aspecte. Nu vreau să îndepărtez ceea ce este tabu. În fotbal e nevoie de mulți oameni autentici, așa cum îl percep eu pe Ovidiu Burcă.

În momentul în care vrei să clarifici ceva, fă-o! Nu trebuie să vină Andrei Bendeac și să spună: «Ovidiu, să nu mai faci așa ceva, frate, că ne-a sărit lumea în cap, știi că în România e jale cu homofobia și orientarea sexuală, nu poți să spui lucrurile astea»

Nu, în niciun caz! Ovidiu este autentic, îl percep drept altceva față de ce am întâlnit în materie de antrenori. E un tip foarte deschis, foarte bun pe comunicare, care spune lucrurilor pe nume”. 

Ovidiu Burcă, la o conferința de presă din august: „Sunt heterosexual!”

La jumătatea lunii august, Ovidiu Burcă surprindea într-o conferință de presă, precizând, fără să fie întrebat, că e heterosexual. Totul, după o declarație cu două tăișuri a fostului administrator special Vlad Iacob, care afirmase în timpul scandalului intern din club: „Cunosc foarte bine relația pe care Ovidiu Burcă o are cu Andrei Nicolescu”.

Burcă a comentat: „În primul rând, aș vrea să stabilesc un lucru, pentru că există un zumzet în spatele meu: sunt heterosexual, spun asta deoarece știu că există multe discuții. Îmi plac foarte mult femeile. 

Apoi, relația mea profesională cu Andrei Nicolescu... când sunt la job, n-am prieteni, rude, familie. Încerc mereu să fiu cât se poate de obiectiv. Cu Andrei am avut o relație tensionată în ultimul meu an la Rapid. Eu sunt aici să-mi fac cât mai bine meseria”, a spus Burcă la acel moment.

Antrenorul lui Dinamo a fost căsătorit și are doi băieți dintr-o relație ulterioară. Nicolescu e căsătorit la rândul său și are două fete.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”

EXCLUSIV Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” înainte de Dinamo - Farul » Concluzia? Mai bine puneau tăblițe cu avertismentul „Nu călcați iarba!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
popescu.dzn
popescu.dzn  •  21 Septembrie 2023, 14:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  21 Septembrie 2023, 12:02

Gazeta Sporturilor are "talentul"să facă din nimic un articol)))) probabil "giornalistii"jsp sunt plătiți la normă))) PROST este cine plătește))). Să vă traduc eu "secretul"declarației lui Burcă???))))) Vlad Iacob se referea la "relația"Burcă -Nicolescu în sensul că cei doi sunt pe o mână să-l execute din funcție. Burcă a făcut mișto la acea conferința, trimițând un "mesaj"către cel care avea să fie "executat".

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  21 Septembrie 2023, 11:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează