FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj are o nouă ofertă pentru unul dintre titulari: „E un campionat mai bun decât al României”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 12:56 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 13:46

Fundașul Andrei Burcă (27 de ani) ar putea pleca în scurt timp de la CFR Cluj, fiind dorit de o echipă din străinătate.

După Damjan Djokovic, campioana României a mai primit o ofertă pentru un titular. Florin Vulturar, impresarul internaționalului român, spune CFR Cluj are o ofertă pe numele acestuia, fără să precizeze numele echipei sau țara.

CFR Cluj a primit o ofertă pentru Andrei Burcă

„Există o discuție pentru Burcă! Să vedem unde se ajunge. Da, clar oferta e din străinătate. De la CFR Cluj poate pleca doar afară. Pretențiile financiare ale lui CFR sunt destul de mari pentru ca cineva din România să le plătească.

E o ofertă dintr-un campionat bun. Ar trebui să facă un alt pas, într-un campionat mai puternic. E destul de greu să ajungă români într-un campionat foarte puternic. Mai bine mergi într-un campionat unde să primești un salariu foarte mare, cum a fost cazul lui Bordeianu. 

Când l-am adus la CFR, doar președintele Marian Copilu a avut încredere în el și uitați la ce nivel a ajuns. Este un jucător esențial pentru națională”, a declarat Florin Vulturar la ProX.

2.300.000 de euroeste cota lui Andrei Burcă, potrivit transfermarkt

Adus de la FC Botoșani, în 2019, Burcă este titular de drept în echipa lui Edi Iordănescu, bifând 21 de meciuri în toate competițiile în acest sezon.

VIDEO Iordănescu a răbufnit după primul amical din 2021: „Suntem dezavantajați, ne antrenăm în noroi! 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Cum se vede lupta la titlu: „Craiova e cel mai bun club, dar e a treia favorită! FCSB poate face meciuri fantastice” » Care e atuul lui CFR

Fierbe „Gruia”! Edward Iordănescu a ANULAT antrenamentul de astăzi al lui CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
jackjohnes
jackjohnes  •  11 Ianuarie 2021, 19:36
Postat de adriann_ pe 11 Ianuarie 2021, 17:35

Nu e nici o obsesie, este dorinta de NORMALITATE. Intr-o tara normala infractorii sunt la puscarie, nu debiteaza la TV bazaconii venite direct din Evul Mediu intunecat. Intr-o tara normala ciobanii pasc oile, nu distrug fotbalul, nu-si bat joc de echipa Nationala transformand-o in galantarul personal etc etc.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  11 Ianuarie 2021, 17:35
Postat de pigforever2 pe 11 Ianuarie 2021, 15:16

La faza asta esti mai aproape de aia care dau vina pe PSD pentru orice. Ca nu le da vaca lapte, PSD e de vina, ca nu le da oaia lana, PSD e de vina, ca nu stiu sa citeasca, PSD e de vina. Ma intreb de unde obsEsia asta cu becali! Pe mine nu ma intereseaza personajul, nu-mi pierd timpul cu oamenii care nu conteaza. Mai degraba te ocupi de Rapid...ce treaba ai tu cu Becali? Obsesia asta nu-ti aduce absolut nimic bun in viata

Nu e nici o obsesie, este dorinta de NORMALITATE. Intr-o tara normala infractorii sunt la puscarie, nu debiteaza la TV bazaconii venite direct din Evul Mediu intunecat. Intr-o tara normala ciobanii pasc oile, nu distrug fotbalul, nu-si bat joc de echipa Nationala transformand-o in galantarul personal etc etc.

briceag
briceag  •  11 Ianuarie 2021, 16:56
Postat de fcsbnuesteaua pe 11 Ianuarie 2021, 15:23

ce slabi astia de la CFR primesc oferte de 700 000 iar FCSB de peste 10 mil de euro !!! =)))))))))))))))))))))))))))))))))) HAI CU MINCIUNILE LA GSP !!!!!!!!!!!!!!!!!! ***

Nu l-as da pe Burca sub 3 milioane.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează