FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

EXCLUSIV Cum se vede lupta la titlu: „Craiova e cel mai bun club, dar e a treia favorită! FCSB poate face meciuri fantastice” » Care e atuul lui CFR

Articol de , - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 09:24 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 12:05

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a abordat mai multe subiecte din fotbalul românesc, printre care situația de la Poli Iași, lupta la titlu din Liga 1, perioada petrecută la Rapid sau naționala României.

  • Citește în ediția print a Gazetei Sporturilor, dar și în Gazeta Digitală, un interviu-eveniment cu Daniel Pancu! Totul despre planurile mărețe pe care le are în antrenorat + ce spune de starea fotbalului românesc și lupta pentru titlu!

Tehnicianul moldovenilor crede că lupta pentru campionat se va da între FCSB, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj și a făcut o analiză a celor trei echipe.

Daniel Pancu: „Craiova e cel mai bun club din România"

- E vreo favorită la câștigarea campionatului?
- Cele trei, fără discuție! Nu se poate apropia nimeni de ele! Poate Viitorul să le urmeze, cu toate că echipa și-a pierdut mult din stilul pe care-l avea.

- Cum le-ați caracteriza pe cele trei favorite?
- Craiova are condiții fantastice, clubul a fost construit cu multă inteligență, cu o echipă care a crescut an de an. Pierde mult de tot din cauza lipsei publicului, motiv pentru care e a treia favorită la titlu. Clubul mi se pare numărul unu în România.

- FCSB?
- Individual, cea mai bună echipă. Eu nu știu cote de pe transfermarkt, habar nu am cum sunt evaluați jucătorii, dar ca talent e o echipă care poate face meciuri fantastice. Dacă nu ești atent, te umilește! Dacă și-ar rezolva și problema cu fundașii centrali... Orice am spune noi, chiar dacă Miron și Cristea sunt buni și au cochetat cu naționala, nu sunt de nivelul Vinicius-Burcă sau Constantin-Bălașa.
 

- Și CFR?
- Tradiția contează, când capeți ADN-ul de campion, echipa știe ce își dorește. Stilul Petrescu a rămas imprimat acolo și oricine ar fi venit după el ar fi profitat de moștenire.

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre primu meci tare, FCSB - Astra

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Jucătorii lui Dinamo se așteaptă la o nouă păcăleală și au memoriile pregătite! Azi decid cum vor protesta la meciul cu Hermannstadt

FCSB își ia adio de la Arena Națională! UEFA le dă interzis roș-albaștrilor pe cel mai mare stadion al țării

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
adriann_
adriann_  •  11 Ianuarie 2021, 13:44
Postat de adriann_ pe 11 Ianuarie 2021, 12:43

Pe cuvant de onoare ca eu inca n-am intalnit un om educat, cu cariera samd care sa fie fan becali si fcsb. In schimb, toti ghiolbanii cu 4 clase si toti combinatorii, smenarii, dubiosii samd conecteaza cu "nea gigi" la nivel subliminal, zici ca sunt un soi de stup in care ciobanul e matca :)))

Si inca o observatie elementara: nici un jucator provenit dintr-o familie asezata, cu situatie materiala buna sau macar decenta nu a stat mult la fcsb. Ultimul e Tucudean si a plecat aproape imediat sa castige titluri in alta parte...

adriann_
adriann_  •  11 Ianuarie 2021, 13:42
Postat de doar..titi pe 11 Ianuarie 2021, 12:56

n- ai cum hatere ....ca pentru asta ar trebui sa ai si tu un minim de educatie si mai ales de bun simt - ceea ce la tine este exclus din capul locului !!si probabil ca nu e vina ta , in sensul ca dorinta e evident ca ai ... da n-ai cu ce!! Buuun ...si acum hai ... da-ti drumul la tastatura ..si sufoca-ma cu diplomele , facultatile ,academiile si IQ-urile tale nemaivazute s

Ar fi un demers inutil, ca si cum ai incerca sa-i explici lui Mache teoria relativitatii :)))

the.fixer
the.fixer  •  11 Ianuarie 2021, 13:19
Postat de Traian Schiopu pe 11 Ianuarie 2021, 12:21

Primul și cel mai important atu al echipei CFR Cluj este Istvan Fieraru. Fără ajutorul lui nu are șanse să ia campionatul, deși este o echipă bună. De locul 2 sau 3.

Zici ca esti fratele geaman al lui CTP ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează