FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Andrei Chindriș, tot mai aproape de plecare! Cu ce echipă din Europa s-ar fi înțeles Botoșani

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 13:23 / Actualizat duminica, 02 august 2020 18:54

Fundașul Andrei Chindriș (21 de ani) este la un pas să plece de la FC Botoșani, fiind dorit cu insistență în Belgia, de Mouscron.

După ce formația lui Marius Croitoru a terminat play-off-ul cu o victorie clară, 4-1 cu Gaz Metan, se pare că finanțatorul Valeriu Iftime a bătut palma pentru a-l vinde pe internaționalul de tineret, anunță site-ul stiri.botosani.ro. 

Presa locală scrie că există un acord cu o echipă din primele 10 din Belgia și că actele se vor semna în cel mai scurt timp, urmând ca FC Botoșani să încaseze o sumă importantă. 

Mouscron, cea mai probabilă destinație

GSP.ro a scris în urmă cu două săptămâni că Mouscron, echipă care l-a adus pe Gnohere și care a terminat pe locul 10 în Belgia, îl vrea pe Chindriș. Belgienii erau de acord să ofere 500.000 de euro, sumă care le convenea moldovenilor, cele două părți urmând să negocieze procentul dintr-un viitor transfer. Cei de la Botoșani doreau 10-15% și se pare că echipele au ajuns la un acord.

800.000 de euroeste cota lui Chindriș, potrivit transfermarkt

Dorit de FCSB

Fundașul mai era dorit și de FCSB, însă Gigi Becali a refuzat să plătească suma cerută de moldoveni. Botoșani a cerut inițial 1,5 milioane de euro, după care a coborât prețul la 1 milion, FCSB n-a fost dispusă să achite mai mult de 500.000, iar afacerea a picat.

Chindriș este la FC Botoșani din ianuarie 2017, când a fost adus de la U Cluj. Acesta a mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 33 de meciuri în Liga 1.

VIDEO Valeriu Iftime, secrete despre negocierile cu Becali: „Are mirosul banilor”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Marius Croitoru: „Toți jucătorii mei au oferte. Îi las să plece”

UEFA a răspuns! Ce se întâmplă cu Astra - Craiova și când trebuie anunțată campioana

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
lionforever
lionforever  •  02 August 2020, 18:31
Postat de Alice Popa pe 02 August 2020, 16:37

Cum? Nu-l mai vrea Craiova dupa ce le-a bagat trei puncte in jeb?! Cum se spune, iubesc tradarea, dar urasc pe tradatori! Cine s-a vandut o data, se mai vinde!!

Iarăși semnalizezi? Vedeti proștilor cum se demonstrează că sunteți proști.

116538290032900
Alice Popa  •  02 August 2020, 16:37

Cum? Nu-l mai vrea Craiova dupa ce le-a bagat trei puncte in jeb?! Cum se spune, iubesc tradarea, dar urasc pe tradatori! Cine s-a vandut o data, se mai vinde!!

lionforever
lionforever  •  02 August 2020, 15:13

Păi nu susțineau niste proști de prin cluj ca e vandut craiovei? Sau ei știau de burca cum a venit la ei gresind mereu in jocurile contra lor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează