FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - GAZ METAN 4-1

BOTOȘANI - GAZ METAN 4-1. Marius Croitoru: „Toți jucătorii mei au oferte. Îi las să plece”

Marius Croitoru a calificat-o în premieră pe FC Botoșani în play-off-ul Ligii 1
Marius Croitoru a calificat-o în premieră pe FC Botoșani în play-off-ul Ligii 1

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 23:31 / Actualizat duminica, 02 august 2020 18:51

FC Botoșani a încheiat excelent sezonul în Liga 1, cu o victorie în play-off, 4-1 contra celor de la Gaz Metan. La final, Marius Croitoru, tehnicianul moldovenilor, a oferit declarații.

„Am închis un an bun, dar trebuie să fim în gardă. Tot ceea ce am făcut în acest an ne obligă. Toți o să fie atenți de-acum înainte cu noi. E un început de drum bun pentru mine, un prim pas făcut corect, frumos. Trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor. Mulțumesc familiei, domnului Iftime, care a avut încredere în mine de la început.

Sunt oferte pentru toți jucătorii mei. Îi voi lăsa să plece. Am fost fotbalist. Știu ce înseamnă să-i blochezi drumul unui copil. Am căutat jucători cu valoare, cu calități, e normal să fie căutați. N-am nimic împotriva plecărilor. 

Problema nu e că avem 5-6 zile de vacanță, ci că noul sezon începe foarte rapid, în 10-12 zile. Eu o să rămân la Botoșani. Vreau să repetăm performanța de anul acesta. Ne dorim să trecem cât mai multe tururi preliminarii în Europa. Dorința e mare, vedem ce putem realiza la final”, a spus Croitoru la TV Telekom Sport.

Ne bucurăm că am terminat sezonul cu o victorie frumoasă. Așteptăm noul campionat și sper să fim în continuare acolo sus. Mă antrenez bine, îmi fac treaba. Când merit să joc, joc. Probabil am și zile mai proaste, când nu mă vedeți în teren

Marian Florescu, mijlocaș FC Botoșani

E o victorie frumoasă, meritată. Am făcut un meci bun. Ne-am creat multe ocazii. În primul rând, a fost un sezon istoric, pentru că ne-am calificat în play-off. A fost foarte greu până m-am întors în România. Am pierdut multe meciuri. 

Jonathan Rodriguez, mijlocaș FC Botoșani

Clasament play-off Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi îl contrazice pe Grozavu: „Nu vă ajunge că ne-am odihnit 3 luni?! Vrem să jucăm fotbal!”

Gigi Becali a dat-o la întors! Îi mai oferă o șansă jucătorului de care abia aștepta să scape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
3101575123247794
Alice Popa  •  02 August 2020, 09:18

Toti jucatorii au oferte de la agentiile de turism. Si vor fi lasati sa plece. O saptamana, ca incepe alt campionat.

fibra
fibra  •  02 August 2020, 08:23

Moldovene te cam lauzi! Sa fim seriosi ca nu tu ii lasi sa plese daca o hi, ci conasu' Iftime.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close