FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - GAZ METAN

BOTOȘANI - GAZ METAN 4-1 » Victorie categorică a gazdelor! Cum arată clasamentul ACUM

Dugandzic
Dugandzic

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 07:45 / Actualizat sambata, 01 august 2020 23:23

FC Botoșani s-a impus în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 4-1, în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui play-off.

Meciul a început practic de la 1-0 pentru moldoveni, după ce Ofosu a deschis scorul în primul minut! Jucătorul de atac al lui Botoșani l-a învins pe debutantul Albert Popa cu un șut puternic, la colțul scurt.

Momentul a fost urmat de un festival al erorilor. Golul de 2-0 a venit după o degajare eronată a lui Popa, urmată de un plonjon grăbit, neinspirat, în momentul șutului expediat de Hamidou Keyta. Iar la treia reușită a formației lui Marius Croitoru, portarul lui Gaz Metan a comis-o și mai grav. A scăpat șutul trimis de Florescu de la distanță, direct pe centrul porții. Medieșenii au redus din diferență doar 2 minute mai târziu, prin Romeo, scorul la pauză fiind de 3-1.

Debut HORROR pentru portarul lui Gaz Metan! Și-a îngropat echipa cu 3 erori decisive

A doua repriză nu a mai adus decât un gol, în ciuda insistenței gazdelor. Albert Popa a avut parte de o parte secundă mult peste primele 45 de minute, având câteva intervenții bune și limitând astfel proporțiile scorului. Totuși, Botoșani a mai punctat o dată, pe final, prin Mihai Roman, care a trimis un șut în cross de la marginea careului de 16 metri.

Botoșani ajunge la 32 de puncte și urcă pe locul 4, în timp ce Gaz Metan rămâne pe ultima poziție în play-off, cu 25 de puncte.

Clasament play-off Liga 1:

Botoșani - Gaz Metan » 4-1 

Botoșani - Gaz Metan Mediaș, echipe de start

BOTOȘANI: Pap - Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu - Cîmpanu, Jonathan Rodriguez - Keyta, Florescu, Ofosu - Dugandzic
REZERVE: Hankic, Patache, Holzmann, Carlone, Croitoru, Caia, Hristovski, Fili, Roman
ANTRENOR: Marius Croitoru

GAZ METAN: Popa - Butean, Larie, Juel Nielsen, Velisar - Diakota, Chamed - Romeo, Ciocan, Trif - Dumitru Cardoso
REZERVE: Pleșca, Avram, Dogaru, Nicula
ABSENT: Droppa (suspendat)
ANTRENOR: Dusan Uhrin

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) / Asistenți: Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Ovidiu Artene (Vaslui)

CFR - BOTOȘANI 1-0. Valeriu Iftime îl acuză pe Marius Avram: „Întâi e prost că nu vede, apoi e hoț că dă penalty” + „Să vedeți ce le face CFR celor de la FCSB”

Un club din Liga 1, fără conducător până în septembrie! Ce e decis Tribunalul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  02 August 2020, 00:00

Cu Pleshca pe tusha, normal. Strategic, as zice.

randoome
randoome  •  01 August 2020, 23:03
Postat de roja__azul pe 01 August 2020, 22:58

Bai bolovane, termina mă cu dezinformările! Dinamo nu câștigă nimic la TAS, cel mult niste compensații financiare! Și asta în situația în care le-ar da aia dreptate!

***. a trecut imediat o luna si vitanul barzesti nici macar nu are de gand sa mearga la tas pentru ca stiu ca pierd si el vorbeste de avioane. plus ca sunt sanse uriase ca astra sa piarda meciurile la masa verde cu 3-0. ca nu au cand sa joace 2 meciuri pana in 3 august.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roja__azul
roja__azul  •  01 August 2020, 22:58
Postat de adriann_ pe 01 August 2020, 22:20

Meciul asta pare ca nu conteaza, dar daca Astra calca in picioare turma ciobanului iar Dinamo castiga la TAS, clona becalista ramane in afara Europei. HAI BOTOSANI :))

Bai bolovane, termina mă cu dezinformările! Dinamo nu câștigă nimic la TAS, cel mult niste compensații financiare! Și asta în situația în care le-ar da aia dreptate!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează