FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 0-3

VIITORUL - SEPSI 0-3. Gică Hagi îl contrazice pe Grozavu: „Nu vă ajunge că ne-am odihnit 3 luni?! Vrem să jucăm fotbal!”

Gică Hagi, conducătorul Viitorului, a oferit declarații după eșecul umilitor suferit de dobrogeni pe teren propriu, scor 0-3 cu Sepsi
Gică Hagi, conducătorul Viitorului, a oferit declarații după eșecul umilitor suferit de dobrogeni pe teren propriu, scor 0-3 cu Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 21:06 / Actualizat sambata, 01 august 2020 22:35

Gică Hagi (55 de ani), conducătorul Viitorului, a oferit declarații după eșecul umilitor suferit de dobrogeni pe teren propriu, scor 0-3 cu Sepsi.

„În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare. Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză (n.r. prima) pe care am făcut-o.

Jucătorii au fost relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci. Le-am zis că adversarul este foarte agresiv. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai buni decât noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei”, a spus Hagi la TV Telekom Sport.

De asemenea, Gică Hagi l-a contrazis pe Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, care s-a plâns la finalul meciului de ritmul infernal al campionatului din Liga 1:Lucrurile sunt simple. Trebuie să fim pregătiţi oricând ar fi. Nu vă ajunge că ne-am odihnit vreo 3 luni?! Nu ne-am săturat 3 luni să stăm în casă?! Vrem să jucăm fotbal! Trebuie să jucăm".

Clasament play-out Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Anamaria Prodan și-a propus să transfere un jucător al lui Gigi Becali: „Sper să reușesc!”

Ce l-a șocat pe Ioan Andone la Dinamo: „Nu credeam că se poate întâmpla asta în România!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
694944880609608
Laurentiu Nichita  •  02 August 2020, 12:04

Nu stiati de "cooperativa hagi" ?

forza_csms
forza_csms  •  02 August 2020, 10:52
Postat de randoome pe 01 August 2020, 23:25

bai baiete,nu hagi este de vina ca vitanul barzesti prin blaturi o sa bata tur retru chindia si os a va depaseasca. voi si clinceni ati face bine de ati stimula financiar chindia sa joace cu vitanul barzesti pe bune. ce treaba ai tu cu meciul sepsi viitorul? cu ce va avantajeaza sau va dezavantajeaza rezultatul asta? voi peste vitanul barzsti trebuie sa terminati pentru a va salva. adica ***?

Sepsi avea cu 2 pct mai mult ca noi. Daca ii batea Viitorul iar noi batem azi pe Chindia, ii depaseam.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  02 August 2020, 08:30

SEPSI OSK a demonstrat ca este o echipa serioasa.Au fost net superiori la toate capitolele !Au facut unul dintre cele mai bune si frumoase jocuri din actualul campionat.Felicitari! In ciuda atacurilor multiple si arbitrajelor anticovasnene,SEPSI OSK a aratat seriozitatea cu care participa in campionat,dand un exemplu de corectitudine si devotament pentru multe echipe din tara.Merita sa fie in primul esalon al fotbalului romanesc,avand conducere serioasa,o echipa si spectatori civilizati,plin de fair play si cu o baza materiala adecvata.HAI SEPSI OSK !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close