FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

FRF a anunțat arbitrul Supercupei României, dintre Farul și Sepsi

Andrei Chivulete va arbitra Supercupa României, Farul - Sepsi. 
Foto: Arhivă GSP
Andrei Chivulete va arbitra Supercupa României, Farul - Sepsi. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 10:53 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 11:19

Federația Română de Fotbal a anunțat că arbitrul Andrei Chivulete (36 de ani) va conduce de la centru partida dintre Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe, meci care va decide câștigătoarea Supercupei României din acest an. 

  • Farul Constanța - Sepsi se joacă sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1
Andrei Nicolescu, în interviul pentru GSP: „N-o să venim cu un camion plin de bani, să-i aruncăm în fața porții la Dinamo!” » Replici pentru Zăvăleanu, Dinu și Gigi Becali
DINAMO
Andrei Nicolescu, în interviul pentru GSP: „N-o să venim cu un camion plin de bani, să-i aruncăm în fața porții la Dinamo!” » Replici pentru Zăvăleanu, Dinu și Gigi Becali

Andrei Chivulete va arbitra Supercupa României, dintre Farul și Sepsi

„Centralul” bucureștean va fi ajutat la cele două tușe de Ferencz Tunyogi și Andrei Constantinescu. Al patrulea arbitru va fi Sebastian Colțescu, au mai informat cei de la FRF, pe site-ul oficial al forului. 

FRF a anunțat arbitrul Supercupei României, dintre Farul și Sepsi
Andrei Chivulete FOTO: Imago

Arbitru în camera VAR a fost delegat Ovidiu Hațegan, iar arbtiru asistent VAR va fi Gabriel Stroe. 

Dacă va triumfa, Farul își va trece în palmares a doua Supercupă a României din istorie, după ce a mai triumfat în această competiție în vara anului 2019. Atunci, dobrogenii i-au învins pe cei de la CFR Cluj, scor 1-0, grație golului marcat de Andrei Artean. 

De cealaltă parte, Sespsi Sfântu Gheorghe ar ajunge și ea la al doilea trofeu de acest fel din istoria clubului. Covăsnenii au cucerit Supercupa României anul trecut, tot în fața celor de la CFR Cluj. A fost 2-1 pentru Sepsi, pentru care au marcat Cosmin Matei și Mario Rondon. Pentru CFR Cluj a punctat Adrian Păun. 

Farul își începe aventura europeană după ce joacă Supercupa împotriva lui Sepsi

La 4 zile distanță după Supercupa României, Farul își va începe aventura din cupele europene. „Marinarii” primesc miercuri, 12 iulie, de la ora 20:30, vizita celor de la Sheriff Tiraspol, în manșa tur a primului tur din UEFA Champions League. Returul se joacă 6 zile mai târziu, în Transnistria. 

Sepsi va disputa următorul meci pe data de 14 iulie, în deplasare pe terenul Rapidului, în prima rundă din noul sezon de Superliga. 

VIDEO. Match Preview Farul - Sepsi

Citește și: 

Gigi Becali chiar a modificat planul » Capitolul unde FCSB a ajuns să nu aibă rivală în Superligă

Lui Panduru nu i-a venit să creadă ce ofertă a primit CFR Cluj: „Să-l împacheteze și să-l ducă!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
johny2003
johny2003  •  05 Iulie 2023, 12:46

Si folcloristele de unde sunt?! De la malul Marii, din Sf. Gheorghe, sau de la Ploiesti?!? Ca vrem sa stim si noi...

calinescu_
calinescu_  •  05 Iulie 2023, 11:54

Asta e mai FOLCLORIST CA TAICA-SAU....!!!! Cum sa promovezi un asemenea personaj ???? Cred ca e mana lui BURLEANU aici ...!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează