FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Andrei Cristea i-a enervat pe fanii olteni din prima zi » Declarația care creează controverse în Craiova

Andrei Cristea în fața suporterilor lui Poli Iași
Andrei Cristea în fața suporterilor lui Poli Iași

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 22:01

Andrei Cristea (34 de ani) a ajuns la CSU Craiova la schimb cu Andrei Burlacu și Florin Gardoș, care au semnat cu Poli Iași. Atacantul trecut și la Steaua a enervat o parte din olteni, mai exact cei care susțin proiectul lui Adrian Mititelu din Liga a 3-a, spunând că echipa din Liga 1 e adevărata Universitatea Craiova.

„Am plecat cu mari emoții de la echipa care mi-a oferit cele mai mari bucurii: Politehnica Iași. În cei aproape 4 ani petrecuți aici, echipa și orașul mi-au intrat la inimă. Îmi este foarte greu să-mi găsesc cuvintele și vreau să vă adresez vouă, tuturor, începând de la suporteri, la coechipieri, staff tehnic, staff administrativ și până la magazioner, un sincer MULȚUMESC! Rămân cu sufletul alături de ieșeni și sunt sigur că nu acesta a fost ultimul meu cuvânt în fața lor. Îmi doresc ca într-o bună zi să mă întorc.

În continuare, vreau să știți că nu schimb culorile și sunt mândru să vă anunț că am decis să semnez cu una dintre cele mai titrate echipe ale României, Universitatea Craiova. Este un transfer important și îmi doresc în acest an 2019 să aducem în Bănie cel de al 5-lea titlu. Îți mulțumesc pentru primire, Știința Craiova, și povestea incepe acum!”, a scris Andrei Cristea pe pagina sa de Facebook.

6 goluriîn 19 meciuri a marcat Andrei Cristea pentru Poli Iași în acest sezon de Liga 1

Citește și:

Îl vând oltenii pe Mitriță după aducerea lui Cristea? CS U Craiova ar fi primit o ofertă URIAȘĂ pentru vedeta ei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  16 Ianuarie 2019, 21:27

"Declarația care creează controverse în Craiova"... aham, suntem plini de controverse pe aici ! :) Cum va ridicati voi singuri mingea la fileu ! Sunteti si contosionisti ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1720140831409543
Cosmin Popa  •  15 Ianuarie 2019, 11:48
Postat de Adrian Addryano pe 15 Ianuarie 2019, 10:47

Instanțele au spus clar: nicio legătură juridică intre actualul hibrid politic infiintat in 2013 și trecutul și istoria echipei de fotbal înființată în anul 1948 care a trecut prin mai multe reorganizări impuse de legea română și regulamentele forurilor internaționale!!!!!!!!!!!!!

Mai baieti nu mai transpirati degeaba pe uscat , voi nu ati castigat absolut nimic din decizia curtii de apel timisoara....nu stiu daca voi sunteti realisti si nu cred ca sunteti. VOI SUNTETI IN FALIMENT ABSOLUT DECLARAT DE CURTEA DE APEL BRASOV, DECLARAT IN SEDINTA PUBLICA IN ANUL 2015!!!!! ASTA INSEAMNA CA SRL -UL VOSTRU COSTITUIT IN 2017 IN IULIE NU MAI ARE NICI O LEGATURA CU TRECUTUL ,E DOAR O CHESTIUNE LEGATA DE NUME . PALMARESUL VOSTRU STA IN CUPA DOLJULUI ADICA = CU UN LIGHEAN CU APA !!!!! ADICA DACA NOI PT MOMENT NU AM CASTIGAT VOI NU INSEAMNA CA VOI ATI CASTIGAT CEVA....2) Voi niciodata nu o sa promovati pt ca nu aveti cu cine sau cu ce? In 2 ani va desfintati si alt SRL falimentar . O zi buna

198939213804366
Adrian Addryano  •  15 Ianuarie 2019, 10:47

Instanțele au spus clar: nicio legătură juridică intre actualul hibrid politic infiintat in 2013 și trecutul și istoria echipei de fotbal înființată în anul 1948 care a trecut prin mai multe reorganizări impuse de legea română și regulamentele forurilor internaționale!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează