FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // EXCLUSIV Andrei Cristea se întoarce! Pe cine mai așteaptă Mihai Teja în cantonament

Andrei Cristea e la un pas de o revenire la Poli Iași. Acesta a bifat 104 meciuri și 33 de goluri în Liga 1, pentru Poli, între 2016 și 2019 // FOTO: Gazeta Sporturilor
Andrei Cristea e la un pas de o revenire la Poli Iași. Acesta a bifat 104 meciuri și 33 de goluri în Liga 1, pentru Poli, între 2016 și 2019 // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2019 11:20

Poli Iași pare să-l fi convins pe Andrei Cristea, 35 de ani, atacantul lui CSU Craiova, cu un contract pe un sezon și o funcție în cadrul clubului după încheierea carierei.

Reconstrucția lui Poli începe cu Andrei Cristea! Plecat în iarnă, la CSU Craiova, fostul căpitan al ieșenilor e pe punctul de a se întoarce în Copou.

Președintele executiv Adrian Ambrosie a dezvăluit că i-a făcut deja o ofertă și că acum așteaptă un răspuns de la atacantul în vârstă de 35 de ani. Potrivit surselor GSP.ro, în discuție este un contract pe un an și o funcție în cadrul clubului după încheierea carierei, iar jucătorul este tentat să spună „da”.

Gallego a semnat prelungirea

În cantonamentul de la Bolu, care începe mâine, antrenorul Mihai Teja îl așteaptă și pe Platini. Mijlocașul de 32 de ani nu s-a prezentat luni, la reunirea lotului, dar ar putea scăpa de-o amendă de 3.500 de euro dacă semnează prelungirea contractului scadent pe 30 iunie. Teja i-a luat în Turcia și pe Laurențiu Rus și Adrian Gallego. Lor li s-a propus de asemenea prelungirea cu câte un sezon a înțelegerilor ce expiră la finele lunii în curs, iar spaniolul a semnat.

În ceea ce-i privește pe Alexandru Negrea (Augsburg II), Florian Loshaj (Roda) şi Alessio Carlone (Patro Eisden), ei au dat satisfacție în amicalul cu Hușana Huși (3-2), ultimul marcând și un gol. Iar președintele Ambrosie se va întâlni cu impresarii lor în săptămâna ce urmează: „Sunt tineri și promit. Vrem să-i luăm sub contract, cel puțin doi ani”.

2 accidentațiau ieșenii în acest moment, Bădic și Mihalache. "I-am trimis să facă investigații.

5 amicaleau programate ieșenii în Turcia: cu Neftci Baku (Azerbaijan, 26 iunie), cu Habarovsk (Rusia II, 28 iunie), cu Mariupol (Ucraina, 30 iunie), cu Vorskla (Ucraina, 2 iulie) și cu FC Shkupi (Macedonia de Nord, 4 iulie)

Vezi și:

Platini nu s-a prezentat luni la reunire și i-a anunțat pe ieșeni că nici nu mai vine! Dă cu piciorul la 7.000 €?!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
prazburg1948
prazburg1948  •  23 Iunie 2019, 21:10

Cred ca n-ai scris corect fc fcsb si universitatea craiova.

runkom
runkom  •  23 Iunie 2019, 13:37
Postat de balauru48 pe 23 Iunie 2019, 13:20

Randoom, cel mai prost din univers!

mai porst decat aia din vitan barzesti nu exista. vezi ca expira intelegerea intre badea si negoitza privind palamresul,numel si culorile in noiembrie 2019. aia ar trebui sa te intereseze.

balauru48
balauru48  •  23 Iunie 2019, 13:20
Postat de runkom pe 23 Iunie 2019, 12:59

can te gandesti ca Steaua era cat pe ce sa il ia pe ratatul asta. bine ca si-a luat tzeapa clona csu cu el.

Randoom, cel mai prost din univers!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează