FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

video Lipsit de fair-play, plin de tupeu: „Nu m-am uitat, nu mă interesează” » Explicații jenante pentru pasa neregulamentară care a provocat scandalul de la FCSB - UTA

Faza din care a rezultat golul doi al FCSB-ului / Captură Telekom Sport +18   FOTO
Faza din care a rezultat golul doi al FCSB-ului / Captură Telekom Sport

Articol de , - Publicat luni, 06 decembrie 2021 14:37 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 17:36

Andrei Dumiter (22 de ani), fotbalistul de la FCSB care a pasat din afara terenului la faza din care a rezultat golul secund al roș-albaștrilor cu UTA (2-1), a oferit o explicație „rece” vizavi de faza care a declanșat un uriaș scandal în Liga 1.

  • FCSB - UTA, măcinat de erori de arbitraj! Golul de 1-0 a venit în urma unui penalty dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger. Totuși, reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști. 
  • Penalty-ul din care s-a înscris golul decisiv, de 2-1, a venit după ce mingea ieșise în afara terenului cu întreaga-i circumferință, lucru nesancționat de arbitri.

„Nu pot să vă spun, nu am văzut nicio fază, nu m-am uitat, nu mă interesează. Când am intrat, m-am concentrat să joc cât mai bine, să ajut echipa şi la final să obţinem cele 3 puncte. 

Arbitrii din Liga 1 greşesc mai mereu, trebuie văzut acolo la ei, în Comisie, să se regleze aceste lucruri”, a spus Dumiter.

„Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!” » Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor
FCSB - UTA 2-1
„Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!” » Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor

În schimb, Claudiu Keșeru, colegul lui Dumiter, a recunoscut că mingea ieșise în mod evident la faza respectivă: „Al doilea penalty nu l-am văzut, dar am înțeles că a ieșit mingea clar”. 

Dacă îmi permiteți o figură de stil, cred că UTA a fost prea mică pentru o brigadă atât de mare. Am primit zeci de mesaje și am văzut că mingea a ieșit la acea fază. Mă bucur că Balint a rămas cerebal. Unii jucători au vrut să iasă de pe teren.

Bogdan Apostu, impresar

Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

FCSB a deschis scorul în meciul cu UTA profitând de un penalty dictat acordat eronat de „centralul” Marian Barbu. Ulterior, a făcut 2-1 după o fază în care jocul trebuia oprit.

În minutul 21 al meciului găzduit de Arena Națională, Octavian Popescu a căzut spectaculos în careul advers după un duel cu Roger, mijlocașul dreapta al oaspeților. Aparent călcat și lovit cu brațul de către adversar, Popescu a căzut, iar Marian Barbu, poziționat excelent, nu a stat pe gânduri și a arătat spre punctul cu var.

Lipsit de fair-play, plin de tupeu: „Nu m-am uitat, nu mă interesează” » Explicații jenante pentru pasa neregulamentară care a provocat scandalul de la FCSB - UTA
Roger așază piciorul lângă cel al lui Octavian Popescu

Totuși, reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști, nici la nivelul picioarelor, nici mai sus. FCSB a profitat de decizia arbitrului. Florin Tănase a confiscat mingea și l-a executat pe Iacob de la punctul cu var.

Eroare pro-FCSB și la golul 2

În minutul 80, Marian Barbu a dictat al doilea penalty al meciului în favoarea FCSB-ului, după un șut al lui Valentin Gheorghe blocat cu brațul de Medjimorec, unul dintre stoperii echipei oaspete.

Lipsit de fair-play, plin de tupeu: „Nu m-am uitat, nu mă interesează” » Explicații jenante pentru pasa neregulamentară care a provocat scandalul de la FCSB - UTA
Faza din care a rezultat cel de-al doilea penalty al partidei

Numai că jocul ar fi trebuit oprit înainte de acel moment, întrucât mingea ieșise în afara terenului înainte ca Dumiter să paseze spre Valentin Gheorghe. Asistentul de pe acea parte, Mircea Orbuleț, nu a sesizat că mingea trecuse de linie cu întreaga-i circumferință, astfel că nu a ridicat fanionul. O eroare decisivă, pro-FCSB.

FOTO Imagini spectaculaoase din meciul FCSB - UTA 2-1

+14 FOTO

VIDEO Florin Tănase: „La primul penalty nu cred că există dubii!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Până și jucătorii de la FCSB recunosc erorile lui Marian Barbu: „Mingea a ieșit clar!”

VIDEO Arădenii nu se opresc: „UTA, prea mică pentru o brigadă atât de mare!” + „Unii jucători au vrut să iasă de pe teren”

Florin Tănase se vede câștigător în ancheta GSP: „Dacă nu acum, atunci când?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  07 Decembrie 2021, 09:09

"Specialiștii" insistă cu o singură fotografie, cea care le convine! De ce nu pun și poza de pe linia porții? De "imparțiali" ce sunt!

contrabas3
contrabas3  •  06 Decembrie 2021, 23:57

Îmi place tupeul lui Andrei Dumiter! Îl doare în bască pe băiat că Vlad Nedelea s-a ofensat. Lol! Băi țică, ca să fie fair-play ai fi vrut să zică, la fel ca toți haterii, că a ieșit mingea afară, când fără o cameră pe linia porții nu poți spune asta?! El joacă fotbal. De scandaluri vă ocupați voi. —— Până și comentatorul de pe Telekom a spus că nu e o fază clară, după reluarea din spatele porții. Găsești rezumatul pe youTube.

cornelconasu
cornelconasu  •  06 Decembrie 2021, 23:38
Postat de contrabas3 pe 06 Decembrie 2021, 22:00

Mulțumim FCSB pentru meci frumos, cu mici greșeli de arbitraj neintenționate - arbitri nu văd reluări TV ca noi ceilalți care suntem telespectatori. Ce bune sunt cele TREI (3) puncte pentru Steaua, după cele 3 luate și de CFR, cu mâna lui moș Costache! —— Mă mir că nu i s-a uscat limba în gură lui BALAJ când a zis că nu a fost henț la Costache!

De aia vă bat echipe care nu a auzit nici dra.....de ele în primele tururi din preliminarii , pentru că ajungeți prin fra udă în play off !!!!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close