FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - OȚELUL

„M-am obișnuit, știu cum e să fii înjurat” » Andrei Ivan a reacționat, după ce a fost luat în colimator de suporteri

Andrei Ivan / foto: GSP +11   FOTO
Andrei Ivan / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 09:38

Andrei Ivan, 26 de ani, atacantul Universității Craiova, a comentat deznodământul partidei cu Oțelul, din care oltenii s-au mulțumit doar cu un punct (0-0). Vedeta juveților pune egalul contra nou-promovatei în primul rând pe seama ghinionului.

CSU a ratat pe bandă rulantă cu Oțelul, însuși Ivan numărându-se printre cei care au irosit șanse bune aseară. După fluierul final, acesta a trasat principalele concluzii ale disputei din Bănie:

„Suntem nemulțumiți. Eu cred că am făcut un meci bun, dar n-am avut nici noroc, n-am putut băga mingea în plasă. Au fost 3 bare... V-am spus, cred că n-a fost ziua noastră, n-a fost să fie să câștigăm

Avem o săptămână în față, trebuie să gândim limpede și să ne antrenăm pentru ce urmează. (...) Ne așteaptă un meci foarte greu următoarea etapă, dar mergem la Cluj să luăm 3 puncte cu CFR”, a spus Andrei Ivan, imediat după remiza oltenilor cu Oțelul, la Digi Sport. 

Ovidiu Hațegan, discurs emoționant la revenirea pe gazon » Mesaj cu lacrimi în ochi: „N-am pierdut nimic. Am câștigat dreptul de a avea a doua viață”
CSU CRAIOVA - OȚELUL 0-0
Ovidiu Hațegan, discurs emoționant la revenirea pe gazon » Mesaj cu lacrimi în ochi: „N-am pierdut nimic. Am câștigat dreptul de a avea a doua viață”

Andrei Ivan: „Sunt de 10 ani aici, știu cum e să fii înjurat!”

„Nouarul” Craiovei a vorbit apoi despre criticile primite din partea suporterilor. O parte din fani l-au apostrofat pe Ivan după meci:

E dureros! Cu toții suntem înjurați, dar m-am obișnuit cu asta, sunt de 10 ani aici, știu cum este să fii înjurat. Trebuie să ne unim! Am fost o echipă bună, s-a văzut în meciul de astăzi, nu le-am dat nicio șansă celor de la Oțelul”. 

FOTO Cele mai tari imagini din remiza CSU Craiova - Oțelul 0-0

+7 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Basarab Panduru, categoric după Universitatea - Oțelul: „E punctul antrenorului!” + critică un fotbalist oltean

VIDEO + FOTO Neagoe nu l-a păcălit pe Dorinel, urmează meciul cu Rotaru » Oțelul a rezistat eroic în deplasarea cu Universitatea Craiova!

Dorinel Munteanu a făcut IUREȘ după remiza din Bănie: „Urmează o noapte grea! Voi discuta cu ei, fie acum, fie dimineață”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
farul_campioana
farul_campioana  •  25 Iulie 2023, 12:55

Petarda de jucător care se scuză cu aberația "nu a fost ziua noastră". :)))

eunescu09
eunescu09  •  25 Iulie 2023, 12:48

Este cel mai infect răspuns. Domnule Ivan, lipsa de seriozitate și de antrenament te aduce în situația asta, nu suporterii.

alex03036
alex03036  •  25 Iulie 2023, 11:51
Postat de DanCSU pe 25 Iulie 2023, 10:02

Jalnic discurs. Cand castigi intr-un an cat castiga altii in zece sau si mai rau, altii nici intr-o viata, risti sa mai iei si injuraturi..... si pe buna dreptate le-a luat. Sunt oameni care isi rup de la gura ca sa vina la stadion deoarece iubesc mitul acestei echipe de cand au facut primii pasi in viata si dezamagirea este foarte mare atunci cand vezi ca in momentul in care ajunge mingea la Ivan, Cretu, Markovici, etc este capat de linie, dar o linie moarta (mingea ajunge prin tribuna sau mai rau poate sparge becurile de la nocturna). De asemenea domnul antrenor Neagoe ce pregetire si antrenamente a facut cu echipa ca nu se vede nimic lucrat, totul se joaca la nimereala si pe talentul fiecaruia . Interviurile pe care le da domnul antrenor sunt trase la indigo de fiecare data, eu unul m-am plictisit sa le tot ascult dupa fiecare meci pe care nu l-am castigat (si sunt tot mi dese). Scuze nu mai are pentru ca a facut pregatirea cu echipa, jucatori noi prea avem astfel ca echipa sa nu fie omogena, etc. Acestea fiind spuse- va solicit DEMISIA domnule antrenor. Pacat de Mitrita ca a venit aici, valoarea lui este mult peste media echipei, sper sa nu-l traga in jos. HAI STIINTA!!!

Toți astia pe care esti tu invidios ca castiga mai mult ca tine sa plece si aa română doar aia care au maxim sau mai puțin ca tine. Si vei ajunge un liga a 4 cu ei. Dar macar tu vei fi liniștit: aia care își rup picioarele pt distracția ta câștigă mai puțin sau cel mult cat tine!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează