FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - OȚELUL 0-0

Ovidiu Hațegan, discurs emoționant la revenirea pe gazon » Mesaj cu lacrimi în ochi: „N-am pierdut nimic. Am câștigat dreptul de a avea a doua viață”

Ovidiu Hațegan / Captură DigiSport +11   FOTO
Ovidiu Hațegan / Captură DigiSport

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 00:29 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 09:13

Ovidiu Hațegan a oficiat din nou un meci din Superligă, după o pauză anevoioasă, de 509 zile, în care s-a refăcut după infarctul suferit în martie 2022. „Centralul” din Arad a condus ireproșabil partida Universitatea Craiova - Oțelul 0-0, iar după meci a venit la flash-interviuri, o practică în mod normal interzisă „fluierașilor”.

Cu lacrimi în ochi și cu glasul gâtuit de emoție, Ovidiu Hațegan a livrat un discurs plin de patos, de aproximativ cinci minute, în care a vorbit în amănunt despre perioada de inactivitate, despre persoanele care i-au fost alături în ultimele 16 luni, dar și despre lucrurile pierdute și regăsite după „cumpăna” prin care a fost nevoit să treacă.

A fost o seară încărcată de simboluri pentru Hațegan: colegii de breaslă, în frunte cu Sebastian Colțescu, au venit să-l încurajeze în Bănie, în timp ce, după meci, a mai existat un moment emoționant: în timp ce se afla la flash-interviuri, experimentatul arbitru a fost îmbrățișat de Eugen Neagoe, alt om de fotbal care s-a confruntat cu probleme cardiace dificile în trecut. 

Neagoe nu l-a păcălit pe Dorinel, urmează meciul cu Rotaru » Oțelul a rezistat eroic în deplasarea cu Universitatea Craiova! Clasamentul ACUM
CSU Craiova - Oțelul 0-0
Neagoe nu l-a păcălit pe Dorinel, urmează meciul cu Rotaru » Oțelul a rezistat eroic în deplasarea cu Universitatea Craiova! Clasamentul ACUM

Ovidiu Hațegan, discurs emoționant: „Dumnezeu mi-a dat un semn să fac o mică pauză”

„Le mulțumesc tuturor pentru primire, am simțit căldura tuturor, căldura publicului,. A fost un moment emoționant. Au fost luni dificile, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să trec peste ce a fost. Dumnezeu mi-a dat un semn, probabil, să fac o mică pauză. Am stat mai mult alături de familie, a fost o perioadă frumoasă, până la urmă. 

Kyross Vassaras a fost alături de mine, am avut și spirininul Comisiei Centrale. Încet, încet, am clădit totul în speranțe de a reveni. Medicii mi-au dat acest imbold. Ei mi-au spus că pot reveni fără probleme, doar să-mi pregătesc pașii așa cum trebuie. M-am pregătit bine fizic, nu mi-am asumat niciun risc și mă bucur că sunt aici, alături de dumneavoastră, din postura de arbitru. Sunt niște trăiri pe care e greu să le explic în cuvinte”, a spus Hațegan, la Digi Sport. 

Ovidiu Hațegan, discurs emoționant la revenirea pe gazon » Mesaj cu lacrimi în ochi: „N-am pierdut nimic. Am câștigat dreptul de a avea a doua viață”
Eugen Neagoe a venit să-l îmbrățișeze pe Hațegan / Captură Digi Sport

Ovidiu Hațegan: „N-am pierdut nimic. Am câștigat dreptul de a avea a doua viață”

Acesta a continuat:

Am avut sprijinul familiei. Soția și copilașii au fost alături de mine. Știu cât de greu le e să mă privească de la televizor, știu câte griji își fac. Abia aștept să ajung mâine acasă!

Colegii mi-au făcut o surpriză plăcută, nu știam că vor fi aici. Le mulțumesc foarte mult. Nu doar lor, tuturor celor care au fost alături de mine. Mulțumesc medicilor, mulțumesc familiei, care a suferit foarte mult în aceste luni. 

N-au fost momente dificile în această perioadă. A fost acea cumpănă în viața mea, dar mi-am resetat tot și mi-am spus: «OK, arbitrajul face parte din trecut». N-am considerat că am pierdut ceva, nici măcar Qatar-ul, ci că am câștigat dreptul de a avea a doua viață

Foarte mulți nu au șansa acestei oportunități, șansa de a retrăi anumite momente. Nu fac niciun plan, mă bucur de absolut orice și vedem ce o să fie mai departe”, a spus Hațegan. 

+7 FOTO

Citește și alte știri de actualitate. 

Dorinel Munteanu, IUREȘ după remiza din Bănie + un jucător luat în colimator: „Slab, FOARTE SLAB! Urmează o noapte grea”

Neagoe nu l-a păcălit pe Dorinel, urmează meciul cu Rotaru » Oțelul a rezistat eroic în deplasarea cu Universitatea Craiova! Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ciobanudorin_2006
ciobanudorin_2006  •  25 Iulie 2023, 15:37

Evoluate....mama mama cât ai evoluat....un munte de inteligenta ești.

Misu1950
Misu1950  •  25 Iulie 2023, 15:33

Bine ai revenit, omule! Sanatate si bafta in continuare!

rocky3
rocky3  •  25 Iulie 2023, 11:55
Postat de ciobanudorin_2006 pe 25 Iulie 2023, 10:20

Frumos discurs...totusi nu uita sa ii multumesti lui Dumnezeu in fiecare zi.Vad ca ai invatat sa si arbitrezi corect.Ce e si cu Dumezeu asta in gand..te a adus pe drumul cel bun.Acum nu multi ani parca uitasesi.E bine ca ti a reamintit calea...si e si mai bine ca ti ai revenit.Incaodata felicitari si pe cuvant de om nu e nici o ironie in comentariu.Doar am constatat.Toate cele bune.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează