FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Andrei Ivan, despre momentul în care a eliminat-o pe FCSB din Europa: „Am plâns de bucurie!”

Andrei Ivan // foto: GSP
Andrei Ivan // foto: GSP

Articol de , - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 11:51 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 23:54

Andrei Ivan (25 de ani) a rememorat modul în care Rapid Viena, echipa pentru care a jucat între 2018 și 2019, a eliminat-o pe FCSB din play-off-ul Europa League. 

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și cameramanul Cristi Roșu se află în Antalya și transmit zilnic cele mai noi informații din cantonamentele echipelor românești. 
  • Andrei Ivan i-a acordat un interviu amplu reporterului GSP. Materialul poate fi citit integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi (în format digital) și pe GSP.ro

În vara anului 2018, la scurt timp după ce Andrei Ivan fusese împrumutat de Krasnodar la Rapid Viena, austriecii au întâlnit-o pe FCSB în play-off-ul de calificare în Europa League. Deși FCSB a câștigat partida retur, scor 2-1, rezultatul din tur, 3-1 pentru Rapid Viena, a făcut ca austriecii să meargă în grupele competiției europene.

Andrei Ivan a rememorat acele meciuri într-o discuție cu corespondentul GSP în Antalya. Mijlocașul Craiovei dezvăluie că a fost năpădit de lacrimi de bucurie după meciul retur.

Rezervă la FCSB, titular în Liga 1? „Îl punem pe picioare imediat!” » Ofertă pentru Becali
FCSB
Rezervă la FCSB, titular în Liga 1? „Îl punem pe picioare imediat!” » Ofertă pentru Becali

Andrei Ivan: „Am plâns de bucurie după ce am scos FCSB din Europa League”

- Ai fost în Rusia, cum e fotbalul acolo? 
- Condițiile sunt foarte bune! Antrenamentele sunt dure, se aleargă foarte mult, se bagă osul la luptă. Infrastructura e impresionantă. Se investește mult! Patronul de la Krasnodar a construit stadionul din banii săi, singur. Iar pe lângă stadion a făcut un parc foarte frumos.

- N-ai jucat în Rusia, ai făcut-o în Austria, la Rapid Viena! 
- Mi-a plăcut mult acolo! Am avut momente foarte bune, am jucat și în Europa League, însă am ajuns în play-out. O surpriză! Însă avuseserăm foarte multe meciuri și ne-a fost greu să ținem pasul și în campionat.

- În Europa League ați jucat contra FCSB-ului! Ați eliminat-o, satisfacția a fost mare? 
- Am început să plâng de bucurie după meci! Voiam să-i scoatem! Chiar vorbeam cu Benzar în timpul meciului și la 2-0 pentru ei îmi tot zicea că ne bat.

- Cum a fost atmosfera? N-ai avut parte de o primire prea frumoasă! 
- Da, așa este! Sincer, pe mine m-au ambiționat mult toate scandările. Eram motivat când auzeam cât de urât vorbesc despre mine. Satisfacția a fost uriașă pentru că eu jucasem pentru Universitatea, o rivală a FCSB-ului. Am primit o grămadă de mesaje de la suporteri.

Citește și: 

Jean Vlădoiu: „Anul trecut eram un fel de Clinceni acum” + FC Argeș visează la play-off

Mesaj pentru Reghecampf, după primul amical al iernii: „Vreau să fiu titular!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
107889588095945
George George  •  11 Ianuarie 2022, 12:55

Trebuie sa fii antiroman *** sa te bucuri excesiv de eliminarea FCSB-ului din Europa! In ultimul timp, FCSB si CFR au contribuit la ranking-ul notsru in Europa, nu Dinamo, Botosani, Viitorul sau Craiova!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robbiekean
robbiekean  •  11 Ianuarie 2022, 00:45

ivan ii ala care a ratat singur cu portarul in meciurile alea si a facut ca meciul sa fie interesant pana la final. un prostlau de doi bani si ivan asta.

potec
potec  •  10 Ianuarie 2022, 19:58
Postat de talpaiadului pe 10 Ianuarie 2022, 15:44

Daca Ivan a jucat la Universitatea Craiova, Balaci unde a mai jucat? ***

Prietenas stiu ca ai o problema cu faptul ca universitatea craiova a inceput din liga a doua dar nu confunda lucrurile, nu locul de unde incepi te si legitmizeaza ca echipa. Ce alt argument mai ai pt fc mititelu care a venit dupa 4 ani de absenta toatala? Fc arges, rapid, petrolul, otelul sunt echipele vechi? Si ele vin dupa faliment dar surpriza niciuna nu a revenit cu acelasi patron. Daca penescu se gindeste sa faca o echipa fc arges care e continuatoarea a primariei sau a lui penescu?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează