FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andrei Ivan nu poate trece peste ratarea transferului la Steaua? Dezvăluiri spectaculoase: "Le-am zis să-i angajeze psiholog"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 21:51

Tatăl lui Andrei Ivan nu crede că ratarea transferului la Steaua l-a afectat în mod deosebit pe jucător, deși le-a cerut șefilor celor de la CS U Craiova să-i angajeze psiholog. Daniel Ivan îl dă exemplu pe Cristi Manea, care nu s-a acomodat deloc în Belgia. 

„Andrei este acum OK. În pauza meciului de la Severin cu Pandurii el a vomitat şi nu s-a simţit deloc bine. A mâncat înainte de joc nişte peşte care nu prea i-a plăcut. A reuşit să mai intre pe teren după ce medicul echipei i-a dat o pastilă care să îl mai calmeze.

Oricum am şi solicitat conducerii clubului să îmi permită să îmi duc fiul la un psiholog o dată pe săptămână, după ce în iarna asta s-a întîmplat ce s-a întâmplat cu transferul său.

Am luat legătura cu un specialist în acest domeniu din Târgovişte, iar eu îmi duc fiul personal la medicul respectiv. Nu e nici o dramă, deoarece am consultat şi eu destulă lume din fotbal când am luat decizia. Fiul meu este puternic şi sunt sigur că va reveni la forma lui bună cât mai repede.

Dacă pleca afară şi nu juca era mai bine? Uitaţi-vă la Cristi Manea, cel de care Gică Hagi spunea că e bun de tot. Joacă în străinătate? Eu aş mai vrea ca Andrei să mai evolueze în România încă un an şi jumătate. Vreau să se mai maturizeze un pic”, a dezvăluit Daniel Ivan pentru Fanatik.

Preia modelul Neymar

Tatăl lui Andrei Ivan are de gând să-și deschidă firmă de impresariat și să aibă grijă de viitorul fiului său. 

„Nu va mai dura mult şi îmi voi deschide o firmă de impresariat, aşa cum are şi tatăl lui Neymar. Voi reprezenta interesele fiului meu. Nu voi avea nici o problemă cu impresarul actual al lui Andrei, Sorin Paraschiv, deoarece îi voi propune să colaborăm”, spune Ivan senior.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
854605894625108
Silviu Apostol  •  27 Februarie 2016, 12:55

Credeam ca prostanul sufera dupa Barcelona , nu dupa Steaua ! I-auzi , ii trebuie psiholog !!!!! Gandul lui a ramas la "miliardele" de euro cerute pe el de prazarii de la club !

671046503035531
Andy Nicoara  •  27 Februarie 2016, 12:30

Bai vere psihologul nu te vindeca de prostie,daca tu esti chitit sa ramai la Craiova pana te cauta Barcelona sau Bayern pe motiv ca tac-tu tine cu echipa asta (desi intre noi fie vorba clona asta de partid nu are nici o legatura cu Craiova Maxima ) atunci nu mai trebuie sa-ti spun eu cum esti iti dai tu singur seama.

181022372267654
Alin Stoica  •  27 Februarie 2016, 11:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează