FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Se întoarce în Liga 1 » Fostul fundaș de la FCSB semnează cu noua echipă, dar nu poate juca până în 2023

Andrei Miron // FOTO: Imago
Andrei Miron // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 14:51 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 16:34

Fundașul Andrei Miron (28 de ani) revine în Liga 1, urmând a semna cu U Cluj.

Apărătorul a plecat în vară de la FCSB la Hapoel Haifa, dar la finalul lunii septembrie și-a reziliat contractul.

„Andrei Miron a cerut să revină în România, pentru a fi alături de soția lui însărcinată. Îi mulțumim lui Andrei și îi dorim mult succes pe viitor!”, a comunicat recent Hapoel Haifa pe Facebook. 

Cum a reacționat Becali când Dică a vrut să demisioneze de la FCSB » Dezvăluiri despre discuția dintre patron și antrenor
FCSB
Cum a reacționat Becali când Dică a vrut să demisioneze de la FCSB » Dezvăluiri despre discuția dintre patron și antrenor

Andrei Miron revine în Liga 1! Va semna cu U Cluj

Andrei Miron va semna cu U Cluj, lucru anunțat de Fanatik și confirmat de Gazeta Sporturilor. Fundașul se află deja în Cluj-Napoca, iar luni va efectua vizita medicală. Ulterior, Miron va semna cu nou-promovata antrenată de Eugen Neagoe,

Totuși, Miron va avea drept de joc abia din ianuarie 2023, el devenind liber de contract după finalizarea perioadei de transferuri.

În Israel, Miron a bifat 5 partide. Crescut la Oțelul Galați, fundașul a mai jucat la FC Botoșani și FCSB, de la care a plecat gratis în vară.

În acest moment, U Cluj, aflată pe locul 15 în Liga 1, îi are ca fundași centrali pe Andrei Pițian, Florin Ilie și Krystian Nowak.

700.000 de euroe cota lui Miron, potrivit transfermarkt

VIDEO Dan Petrescu, laude pentru Eugen Neagoe înaintea meciului cu U Cluj: „Am vrut să îl iau în staff”

Citește și: 

Adrian Mititelu, în război TOTAL cu suporterii și Marius Croitoru: „Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”

Gigi Becali e gata să cedeze doi jucători la Cluj: „Da, mă, îi las!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează