FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu a lămurit, în sfârșit, cum l-a descoperit pe Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo: „Am avut trei surse”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo
Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 12:02 / Actualizat marti, 12 martie 2024 12:31

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat marți cum a fost adus Zeljko Kopic (46 de ani) la Dinamo. Tehnicianul croat nu a mai avut legături cu fotbalul românesc înainte de experiența pe banca dinamoviștilor.

Florin Prunea a susținut faptul că Zeljko Kopic a fost adus la Dinamo de un sponsor al clubului. Andrei Nicolescu l-a contrazis la GSP LIVE în urmă cu câteva zile, iar, marți, a explicat concret cine l-a propus pe croat.

Doi jucători de-ai lui Dinamo nu se antrenează! În rest, Zeljko Kopic a primit vești bune!
DINAMO
Doi jucători de-ai lui Dinamo nu se antrenează! În rest, Zeljko Kopic a primit vești bune!

Andrei Nicolescu, despre situația jucătorilor accidentați de la Dinamo: „Politic se află în recuperare”

Conducătorul „câinilor” a explicat faptul că jucătorii au avut niște probleme cu virozele, informație furnizată în exclusivitate de GSP, iar Dennis Politic (24 de ani) se află momentan în recuperare și nu este foarte clară situația lui.

Nicolescu a prefațat duelul dintre Hermannstadt și Dinamo, care va avea loc duminică, 17 martie, de la 18:15 și a precizat faptul că formația sibiană este cea mai puternică echipă din play-out.

„Sunt multe echipe care câștigă puncte fără să le merite. Bătălia e încă foarte grea, nu am realizat decât faptul că am început să jucăm fotbal, să punem presiune pe adversar, să fim respectați.

Meciul cu Hermannstadt e foarte important, din păcate începem cu cea mai bună echipă din play-out, va fi un meci extrem de dificil. Am avut niște probleme legate de viroze (n.r. - jucătorii). Politic se află încă în recuperare, este un risc, staff-ul medical și antrenorul vor decide dacă va juca sau nu.

După primele două etape toată lumea a sărit pe mine (n.r. pentru aducerea lui Zeljko Kopic). Mi s-a reproșat de unde l-am „pescuit”. Am avut din trei surse propunerea pentru el: un impresar, un apropiat al clubului și un sponsor. Am început să ne uităm pe opțiuni și am avut o discuție, l-am sunat și de acolo s-au legat lucrurile, nu-l cunoșteam înainte.

Cred că nu am realizat mare lucru deocamdată, am redat speranța și demnitatea, dar drumul este încă greu și trebuie să fim foarte atenți, să continuăm să exprimăm același joc. Are un bun simț pe care rar l-am văzut în România (n.r. - Kopic). Chiar își dorește să realizeze ceva notabil aici.

Ne dorim să ieșim cât mai curând în insolvență. Vom avea o întâlnire în această săptămână la nivel de acționariat. Vom face niște previziuni, iar ulterior ne vom vedea și cu Răzvan (n.r. - Zăvăleanu, administratorul judiciar).

Situația sportivă din toamnă a împiedicat cel puțin o tranzacție (n.r. - despre venirea unor noi acționari). Sunt prime stabilite pentru meciul cu Hermannstadt, e un sistem dinamic, sper că nu vom vorbi despre prime, pentru că atunci când nu vorbim despre ele câștigăm”, a precizat Andrei Nicolescu, pentru Fanatik.

VIDEO. Zeljko Kopic, interviu eveniment pentru GSP: despre experiența la Dinamo, implicarea lui Mircea Lucescu, viața în România și conexiunea cu fanii

Citește și alte știri:

Dinamo, 4 jucători convocați la echipele naționale » Niciunul nu este român
DINAMO
Dinamo, 4 jucători convocați la echipele naționale » Niciunul nu este român
Pe străzile din București cu Zeljko Kopic: „Vreau să învăț limba română”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă Dinamo evită și barajul și cum își vede viitorul în alb-roșu
DINAMO
Pe străzile din București cu Zeljko Kopic: „Vreau să învăț limba română”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă Dinamo evită și barajul și cum își vede viitorul în alb-roșu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  12 Martie 2024, 13:32

Kopic cam slabut la schimbarile din ultimile 30 de minute !! De multe ori scoate cel mai bun om de la Dinamo si ii baga pe Nelut Rosu sau Ilic !! Acesti 2 jucatori nu sunt de liga 1 !!! Lasa-ne frate cu astia 2 sau cu Amzar fundas !! Noi inca nu avem un atacant in gura portii !!! Cei 2 care i-ai adus acum , slabi rau , mai slabi decat ce aveam !!! I-ai adus la numar ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează