FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Doi jucători de-ai lui Dinamo nu se antrenează! În rest, Zeljko Kopic a primit vești bune!

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 11:35 / Actualizat marti, 12 martie 2024 21:49

Mai mulți jucători ai revelației ultimelor etape, Dinamo, au contractat o viroză respiratorie, dar, treptat, ei revin la ședințele de pregătire în vederea meciului de duminică de la Sibiu, cu Hermannstadt, din debutul play-out-ului. Doar Ilic și Began încă nu se antrenează. Politic rămâne incert.

Dinamo a urcat pe loc de baraj, după 1-0 cu UTA, săptămâna trecută, și are planuri mari în perspectiva play-out-ului. Duminică, de la ora 18:15, va juca la Sibiu, contra celor de la Hermannstadt, în primul din cele 9 meciuri de play-out.

Pe străzile din București cu Zeljko Kopic: „Vreau să învăț limba română”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă Dinamo evită și barajul și cum își vede viitorul în alb-roșu
DINAMO
Pe străzile din București cu Zeljko Kopic: „Vreau să învăț limba română”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă Dinamo evită și barajul și cum își vede viitorul în alb-roșu

Suporterii sunt încrezători că echipa se poate salva chiar fără chinul barajului, după ultimele rezultate ale trupei lui Zeljko Kopic.

4victorii, o remiză și un eșec a obținut Dinamo în ultimele șase etape din sezonul regulat

Christian Ilic și Răzvan Began, singurii care mai sunt răciți

Mai mulți fotbaliști din „haită” au acuzat viroze respiratorii în ultimele zile, Domagoj Pavicic a avut probleme mari, însă vești din tabăra de la Săftica sunt pozitive pentru antrenorul croat și fanii roș-albilor.

„Doar Ilic și Began nu se antrenează, încă, în rest, toți ceilalți fac pregătiri în cantonament”, au transmis oficialii bucureștenilor. Ilic a dispărut dintre titularii formației în ultima lună, în timp ce Began este unul dintre portarii de rezervă, fără minute în meciurile oficiale, până acum.

24de meciuri și 5 assist-uri și-a trecut în cont Ilic la Dinamo. În 2024, a fost titular doar în 4 din cele 9 etape

Dennis Politic sub semnul întrebării: când se va cunoaște exact situația lui

Cea mai delicată problemă rămâne cea legată de Dennis Politic (24 de ani). Sunt zile în care se poate antrena cu formația „câinilor”, dar are și momente când resimte dureri, astfel că Zeljko Kopic nu vrea să forțeze revenirea lui pentru a nu risca să pună capăt sezonului.

6goluri a adunat Politic pentru Dinamo în 26 de meciuri, jumătate din goluri reușindu-le în ultimele trei runde în care a jucat

Este prematur să se știe dacă Politic va juca la Sibiu, tehnicianul era circumspect, va sesiza acest detaliu cu exactitate spre finalul săptămânii, când se apropie ora meciului cu Hermannstadt.

4meciuri a ratat Dennis din finalul sezonului regulat

VIDEO. Zeljko Kopic, provocat de reporterul GSP să facă un exercițiu de imaginație: ce ar face dacă ar salva Dinamo de la retrogradare

Citește și alte știri:

Voluntari caută antrenor după demiterea lui Dică » Florin Pîrvu e pe listă: „Se poate întâmpla orice”

EXCLUSIV // VIDEO A readus Dinamo în prima ligă și are un reproș pentru Ovidiu Burcă: „Nici acum n-am înțeles pe deplin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Elis200
Elis200  •  12 Martie 2024, 14:37

Ilic și veșnică rezerva pot sta liniștiți până la adânci bătrâneți că oricum sunt de B.

aspida
aspida  •  12 Martie 2024, 13:25

E clar, lui Politic i-au facut felul, dar Dorinel e bine ? E mandru ? Are cea mai cotonogara si urata echipa

bogat
bogat  •  12 Martie 2024, 13:03

E in avantajul echipei ca Ilic sa fie indisponibil. :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează