FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Prepeliță nu înțelege de ce a fost dat afară: „Am fost un fraier! Vor să treacă la următorul nivel?! Care ar fi acela?”

Andrei Prepeliță
Andrei Prepeliță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 17:45 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 18:17

Andrei Prepeliță a vorbit în premieră după ce a fost dat afară de FC Argeș. În locul său a fost angajat Marius Croitoru.

Fostul tehnician al piteștenilor a comentat declarațiile lui Cristian Gentea, primarul orașului Pitești, care anunțase că cei din Consiliul Director își doresc să ducă echipa la un alt nivel.

Marius Croitoru a semnat cu FC Argeș: „Bine ai venit”
TRATATIVE
Marius Croitoru a semnat cu FC Argeș: „Bine ai venit”

Andrei Prepeliță: „Am fost un fraier că n-am plecat în țările arabe”

„Ce a rămas în urma mea sunt 125 de puncte într-un an și 6 luni, am calculat. E foarte bine, ne-au adus clasarea în play-off. Publicul trebuia să strige în funcție de rezultate, nu cred că am avut rezultate așa rele.

Am auzit că vor să facă pasă următor. Care ar fi? Anul trecut am ajuns în play-off și în semifinale în Cupa României. Acum ar fi finala Cupei și cupele europene.  Înseamnă că se vrea altceva, dacă eu nu am fost bun cu play-off și semifinală de cupă. 

Am avut o ofertă din țările arabe în vară și nu am acceptat. Am fost fraier”, a declarat Andrei Prepeliță la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Andrei Prepeliță: „Îmi asum transferurile”

Prepeliță a vorbit și despre comunicatul emis de FC Argeș, în care a fost învinuit pentru transferurile realizate în vară.

„Îmi asum transferurile. Nu beneficiam de o organizare la nivel de scouting ca la alte cluburi. Când au terminat 15 jucători contractul, eu le-am spus consecințele. Trebuia să găsim alții în loc, liberi de contract. 

Ne-am învârtit în jur de 6-7 mii de euro salariu per jucător. Înaintea perioadei de transferuri, mi s-a spus să mă încadrez în bugetul celor care au plecat”, a declarat Prepeliță, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri din Liga 1:

A venit răspunsul lui Gâlcă, după ce Gigi Becali a încercat să-l facă de râs: „Frustrat! Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul”

Au rămas fără bani! Diversiunea prin care șefii clubului din Liga 1 au încercat să mascheze problemele financiare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  27 Octombrie 2022, 18:19

"Am avut o ofertă din țările arabe în vară și nu am acceptat. Am fost fraier” > penibil

pirusis
pirusis  •  27 Octombrie 2022, 12:55

Incepand cu playoful de anul trecut pana la meciul cu Petrolul din etapa trecuta cred ca avem un golaveraj de -100. Cat sa mai ramai, acum sa fim seriosi. Toata lumea si-ar fi dorit sa ramai ca doar esti trup si suflet cu FC Arges, dar din pacate ne duceam cu viteza spre divizia B. Si asa nu stiu daca mai scapam.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  26 Octombrie 2022, 19:12

Pe deoparte are dreptate...pe de alta...echipa a aratat rau de tot in actuala editie de campionat...Nu cred ca l-au demis pentru ce a facut bine in sezoanele trecute, ci pentru ce a facut rau in sezonul asta, adica transferurile si jocul foarte slab (consecinta probabil a transferurilor, daca nu si a tacticii). In orice caz, multumim pentru ce ai realizat si succes in continuare! Cat despre noul antrenor, in 5 etape se cearta cu Gentea. Ori el, ori sotia...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează