FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

Antrenor dat afară în Liga 1! Comunicat dur: „Ignorarea publicului și a conducerii nu pot fi tolerate! De mâine, el va conduce echipa”

Consiliul Director al clubului FC Argeș a anunțat în această seară că antrenorul Andrei Prepeliță nu va mai conduce antrenamentele echipei începând de mâine. Resposnabilitatea îi va reveni „secundului” Constantin Schumacher.
Consiliul Director al clubului FC Argeș a anunțat în această seară că antrenorul Andrei Prepeliță nu va mai conduce antrenamentele echipei începând de mâine. Resposnabilitatea îi va reveni „secundului” Constantin Schumacher.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 20:59 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 21:54

Consiliul Director al clubului FC Argeș a anunțat în această seară că antrenorul Andrei Prepeliță (36 de ani) nu va mai conduce antrenamentele echipei începând de mâine. Responsabilitatea îi va reveni provizoriu „secundului” Constantin Schumacher (46 de ani).

Eșecul suferit de FC Argeș contra Petrolului, scor 0-2, a umplut paharul la Pitești. Consiliul Director a emis un comunicat extrem de dur în care îi acuză pe managerul Jean Vlădoiu și pe antrenor Andrei Prepeliță că au pierdut din mână situația. Concluzia este una clară: cei doi vor fi îndepărtați de la club! Principalul favorit pentru a-l înlocui este Marius Croitoru (42 de ani), liber de contract după despărțirea de FCU Craiova.

Andrei Prepeliță, OUT de al FC Argeș

„Consiliul Director al Clubului FC Argeș s-a întrunit în această seară, în ședință de urgență, pentru a face o analiză a rezultatelor echipei după cele 15 partide (turul) disputate în Superligă, dar și a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României. 

În afara evoluțiilor nesatisfăcătoare, în general, înregistrate de alb-violeți în aceste partide, membrii C.D. au analizat și actele de indisciplină înregistrate în ultima perioadă și acoperite de către antrenorii echipei, precum și deficiențele de organizare careu au condus la o stare de tensiune în cadrul lotului și clubului și care pun în pericol îndeplinirea obiectivelor stabilitate. 

Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marți, 25 octombrie, antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza și va răspunde de programul de pregătire al echipei și care va răspunde de rezultate în perioada următoare. 

Antrenor dat afară în Liga 1! Comunicat dur: „Ignorarea publicului și a conducerii nu pot fi tolerate! De mâine, el va conduce echipa”
Schumacher, în stânga, îl va înlocui pe Prepeliță

Ignorarea publicului, a suporterilor și a conducerii clubului nu pot fi tolerate, iar manifestările de nemulțumire ale suporterilor echipei noastre și numărul tot mai redus de spectatori reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcția greșită și că e nevoie de o schimbare. Concluzia e simplă: această schimbare trebuie făcută imediat. 

După cum știți, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparține managerului Ion Vlădoiu și antrenorului Andrei Prepeliță”, se arată în comunicatul lui FC Argeș.

Prepeliță a fost instalat la FC Argeș în ianuarie 2021. A reușit să califice echipa în play-off pentru prima dată în istorie și a jucat o semifinală de Cupa României. El lasă gruparea piteșteană pe locul 11 în actuala stagiune, cu 17 puncte obținute în 15 partide.

VIDEO. Andrei Prepeliță, despre o posibilă plecare de la FC Argeș: „Sunt un antrenor care prezintă interes pentru alte cluburi”

Citește și alte știri din Liga 1:

Omrani, pentru prima dată rezervă de la venirea la FCSB! Explicația lui Dică

„Bezmeticul” de la FCSB e criticat și de rivali: „Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
paolo11
paolo11  •  25 Octombrie 2022, 05:22
Postat de Heiheiargesul1987 pe 24 Octombrie 2022, 23:13

Asya ai inteles tu din acel abandon jenant? Eu am inteles ca a dat direct semnalul de omenie

La cata minte are, la ce sa te astepti. Omu' are o obsesie care îl mănâncă încet-incet. Păcat.

bufnila
bufnila  •  25 Octombrie 2022, 03:49
Postat de opinez pe 24 Octombrie 2022, 21:52

Cu comunicatul asta a venit scris de la instalare celebrul Daniel Stanciu. Nu am auzit pana la el de un presedinte care nici nu parcheaza masina la club si baga strambe catre directorul sportiv si antrenor. Jean Vladoiu e de apreciat pentru ce a facut acolo. Pe cand acest impostor de Stanciu anlasat numai dezastre in urma. E loc de unul si la Pitesti ca e cascaval mult din bani publici cam ca la ASA. Antrenor: Bratu? Celebrul Poe? Schimbat lotul musai pentru o noua transa de comisioane.

mare sarpe este individul asta, altfel oricum cine naiba ar pune un reporteras pe o functie de conducere. Dar e foarte unsuros si s-a mai strecurat el si prin alte cluburi. aproape peste tot sta mai putin de un an si multe din echipele la care a lucrat nu mai sunt in prima liga, unde sper ca o sa mearga si jucaria asta politica.

Alex26
Alex26  •  25 Octombrie 2022, 00:23

Noul antrenor la FCU CRAIOVA, părere personala....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close