FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Bezmeticul” de la FCSB e criticat și de rivali: „Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”

Rachid Bouhenna (stânga), fundașul central de la FCSB, a fost criticat de Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi.
Rachid Bouhenna (stânga), fundașul central de la FCSB, a fost criticat de Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 17:28 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 19:11

Rachid Bouhenna (31 de ani), fundașul central de la FCSB, a fost criticat de Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi.

  • Sepsi - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Stoperul algerian, numit „bezmetic” de Gigi Becali, a evoluat la Sepsi în perioada 2019-2021. A plecat de la echipa covăsneană cu scandal, semnând cu CFR Cluj. Acum, Attila Hadnagy, fostul său conducător, consideră că Bouhenna „nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”.

Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej
RAPID - FARUL 1-1
Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

Rachid Bouhenna, criticat de Attila Hadnagy

„Cazul Bouhenna pentru noi este închis, cum am și zis. A plecat de la noi pe ușa din spate, nu mai vreau să discut despre asta, dar din păcate pentru el, numai în jos s-a dus de la noi. 

Strict fotbalistic pot spune că la noi a fost un jucător important, un fundaș foarte bun, a și fost căpitanul de echipă, dar după aia nu știu ce s-a întâmplat cu el, dar cum am zis, cred că nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1, așa văd eu.

La noi a făcut treabă, după aceea, nu mă mai interesează. Rău nu pot să zic că stătea, era un jucător de vestiar, nu făcea deloc scandal sau așa ceva, era un jucător de echipă, nu am avut probleme când a fost la noi. Marea problemă a fost când a plecat, dar a trecut, nu mai vrem să vorbim despre el”, a declarat Attila Hadnagy la Pro Arena.

Gigi Becali, despre Rachid Bouhenna: „Poți pierde campionatul din cauza unui bezmetic ca ăsta!”

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Rachid Bouhenna. Fundașul algerian, venit liber de contract vara trecută, fusese tras pe linie moartă, apoi reprimit în lot la dorința antrenorului Nicolae Dică și managerului general Mihai Stoica.

La 2-2 cu UTA în Cupa României, Bouhenna a comis-o din nou: a fost eliminat pe final după ce a primit două cartonașe galbene în câteva zeci de secunde.

„Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta într-o echipă. Acum meciul nu a fost așa important, dar se poate întâmpla asta într-un meci în care tragi la campionat.

Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta, care nu-și dă seama ce face! Bine, asta e situația. Dacă pleacă în iarnă, bine. Dacă nu, în vară. Se termină contractul și scăpăm de el.

Trebuie să mai aducem un fundaș central neapărat, nu avem decât doi (n.r. - Tamm și Dawa). Nu avem pe cineva pe listă deocamdată. Va veni Cristea, dar mai e nevoie de unul. Cristea e foarte bine, specialiștii spun că e fenomen, la ce rapid și-a revenit”, a declarat Becali, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri despre FCSB:

Strică Gigi Becali încă un jucător? Mesajul transmis lui Nicolae Dică

Nicolae Dică e amenințat în fiecare etapă » În ce situație se află antrenorul FCSB după ce a vrut să demisioneze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  24 Octombrie 2022, 19:18

A venit vacanta cu trenul din Franta si moderatorii sunt in Gara de Nord de vreo 2 ore.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează