FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-1

VIDEO + FOTO FCSB se impune în stil italian la Sf. Gheorghe și urcă pe loc de play-off! Clasamentul ACUM

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +43   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat luni, 24 octombrie 2022 23:01 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 09:24

FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1.

Vezi AICI programul din etapa a 15-a

Sepsi o primea pe FCSB cu aura invincibilității din precedentele 6 întâlniri directe. Fanii fotbalului, inclusiv cei 6.850 prezenți pe arena din Sf. Gheorghe, așteptau un spectacol ofensiv. Meciul a fost însă închis, două formații lipsite de idei. Oaspeții au găsit o singură dată ținta în primele 45 de minute.

Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune
Sepsi - FCSB
Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune

Tot o dată a șutat pe poartă și trupa lui Bergodi. În minutul 27, Alexandru Tudorie a irosit un penalty pe care tot el îl obținuse, tras în careu de Dawa. Execuția superficială l-a scos din sărite pe finanțatorul Laszlo Dioszegi, „victimă” căzând telefonul mobil din dotare.

FCSB, victorie italiană la Sf. Gheorghe

La pauză a mutat doar Dică, Omrani în locul lui Florinel Coman. Reușita a venit tot de la golgeterul Compagno. În minutul 49, italianul a căzut în careu după un duel cu Denis Ciobotariu, în care cei doi s-au ținut reciproc. Bârsan a considerat că e penalty, Compagno a executat mai bine decât Tudorie, și a adus liniștea. Gazdele au contestat decizia, Cornel Cernea, antrenorul portarilor, fiind eliminat.

Sepsi a continuat haotic și n-a avut nicio idee în căutarea golului. A exagerat cu centrările, toate greșite. Singurele șanse reale au venit în minutul 70, când Rondon a șutat din unghi, dar a fost blocată de Târnovanu, și în minutul 89, când Ninaj a trimis cu capul puțin pe lângă poartă.

Cele 6 minute de prelungire au fost tensionate. Omrani a cerut schimbare, fiind accidentat, Crețu și Dică au fost avertizați pentru proteste, dar FCSB a rezistat!

Clasamentul ACUM în Liga 1: FCSB, pe loc de play-off

FCSB ajunge la 4 victorii consecutive în SuperLigă și urcă pe loc de play-off. Sepsi, cu două meciuri în plus jucate, are un punct mai puțin și ocupă poziția a 8-a.

FINAL » Sepsi - FCSB 0-1

  • A marcat: A. Compagno 51 (pen.)
  • Click AICI pentru live + statistici
  • În minutul 23, Dawa l-a tras în careu pe Tudorie. După consultarea VAR, Marcel Bârsan a dictat lovitură de la 11 metri. Târnovanu a blocat execuția lui Tudorie.

Sepsi - FCSB, echipele de start

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, C. Matei, M. Ștefănescu - R. Varga, Al. Tudorie 
Rezerve: Began - R. Ispas, M. Tamas, J. Rodriguez, I. Gheorghe, Bărbuț, Achahbar, Rondon, Safranko 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Ad. Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: An. Vlad - Haruț, Miculescu, Dumiter, Omrani, R. Boboc, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu 
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Sepsi Arena 
Arbitru: Marcel Bârsan / Asistenți: Vladimir Urzică, Adrian Vornicu 
Arbitrii VAR: Ovidiu Hațegan, Daniel Mitruți

Gabi Tamaș, prezent la Sepsi - FCSB

Gabriel Tamaș, fundaș liber de contract după despărțirea de Petrolul, a fost surprins în tribune la Sepsi - FCSB. A purtat o șapcă verde, culoare a clubului covăsnean.

FCSB se impune în stil italian la Sf. Gheorghe și urcă pe loc de play-off! Clasamentul ACUM
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

VIDEO Imagini de la Sf. Gheorghe: interes major pentru partidă

 Citește și:

Strică Gigi Becali încă un jucător? Mesajul transmis lui Nicolae Dică

Nicolae Dică e amenințat în fiecare etapă » În ce situație se află antrenorul FCSB după ce a vrut să demisioneze

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (164)
Catalynn____
Catalynn____  •  28 Octombrie 2022, 04:09
Postat de Justunfan pe 27 Octombrie 2022, 23:03

Cataline, daca ai batut macar un penalty in viata ta la poarta mare(asa ii spuneam noi in copilarie) trebuie sa stii ca daca ai dat pe poarta in mare parte e gol, e adevarat executie execrabila dar daca portarul isi alegea celalt colt sau statea pe centru era gol. Daca dadea pe langa poarta asa moale cum a executat putea fi vorba de lucruri murdare, asa...Oricum OSK e echipa care are cam cele mai mari fluctuatii de forma. Noi sa fim sanatosi:)

Noi aici vorbim totuși de jucatori de fotbal profesionist nu de niște afoni ca noi. Așa o sa spui și ca dacă bat un corner mingea de abia ajunge in careu sau dacă fac un sprint de la mijlocul terenului când ajung la marginea careului, dacă nu am făcut intre timp stop cardiac, sigur nu mai pot trage la poarta. Te uiți însă la Tudorie ăla, e ditamai omul, in plus e vârf de atac, ăla e șut!? Târnovanu a spus ca “și-a adus aminte” dintr-un meci văzut pe video ca fostul zecesebist trage in stânga portarului, și d’aia vezi Doamne “a ghicit” colțul. Bai, mă lași!? :-))) într-adevăr, un 11m nu se apăra ci se ratează, așa spune o vorba din popor, iar cel mai ușor de aparat este cel bătut la semiînălțime la jumatea distantei dintre stâlp și centrul porții. Crezi ca Tudorie nu știa asta!? Știa foarte bine! Crezi ca nu e in stare sa plaseze mingea mai bine sau sa dea in ea cu forța astfel ca și dacă ii ghicește portarul traiectoria tot nu are timp sa ajungă la ea !? Fii serios! Și nu era nici minutul 90 ca sa zici ca era frânt de oboseala, nu era nici finala ligii campionilor ca sa zici ca avea emoții …

Justunfan
Justunfan  •  27 Octombrie 2022, 23:03
Postat de Catalynn____ pe 24 Octombrie 2022, 23:51

11m a fost acordat ușor însă acoperire regulamentara exista, problema e ca OSK a avut azi 2-3 mâini moarte. Este oarecum precum meciul nostru cu Șelimbăr. Atunci am marcat repede și in loc sa le mai dam 2 ne-am retras in apărare dând astfel posibilitatea arbitrului sa ne “ciupească”, astfel ca ni l-a eliminat pe Drăghici și in 10 pana la urma am fost egalați tot din prostia noastră. Sa dau vina pe arbitru!? Așa și aici, arbitru are vina lui, însă meciul l-a pierdut prestația slaba a OSK. Dar dacă pe Dincă nu îl suspectez ca a scăpat mingea din mâna intenționat la Tudorie cam bate la ochi. In fine, poate ca mă înșel … :-)))

Cataline, daca ai batut macar un penalty in viata ta la poarta mare(asa ii spuneam noi in copilarie) trebuie sa stii ca daca ai dat pe poarta in mare parte e gol, e adevarat executie execrabila dar daca portarul isi alegea celalt colt sau statea pe centru era gol. Daca dadea pe langa poarta asa moale cum a executat putea fi vorba de lucruri murdare, asa...Oricum OSK e echipa care are cam cele mai mari fluctuatii de forma. Noi sa fim sanatosi:)

Gogule
Gogule  •  27 Octombrie 2022, 15:34
Postat de adriann_ pe 26 Octombrie 2022, 23:14

Poate ca Steaua isi revine, dar mai trebuie sa si promoveze. Tu tot tragi nadejde ca-si revine clona bizara a puscariasului din Pipera, dar aia nu poate deveni Steaua oricat ai postaci tu :))

FCSB e clona, iar Steaua din Liga 2 e originalul, corect? :) Trebuie sa te cred pe cuvânt, pt ca și tu ești tot suporterul unei clone, deci știi despre ce vorbești. Sau cumva Rapidulețul 1923 e echipa istorică și va sărbători la anul 100 de ani de la înființarea din 2018? https://www.listafirme.ro/fotbal-club-rapid-1923-sa-39233788/

Vezi toate comentariile (164)
Comentează