FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO + FOTO Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune

Sepsi - FCSB | Joyskim Dawa a comis un penalty în minutul 26 și putea fi eliminat apoi pentru un gest ironic. Din fericire pentru stoperul camerunez, Tudorie a ratat de la 11 metri, iar „centralul” Marcel Bîrsan nu l-a observat când aplauda. +43   FOTO
Sepsi - FCSB | Joyskim Dawa a comis un penalty în minutul 26 și putea fi eliminat apoi pentru un gest ironic. Din fericire pentru stoperul camerunez, Tudorie a ratat de la 11 metri, iar „centralul” Marcel Bîrsan nu l-a observat când aplauda.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 21:30 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 21:58

Sepsi - FCSB | Joyskim Dawa a comis un penalty în minutul 26 și putea fi eliminat apoi pentru un gest ironic. Din fericire pentru stoperul camerunez, Tudorie a ratat de la 11 metri, iar „centralul” Marcel Bîrsan nu l-a observat când aplauda.

Meciul și prostia, cam așa poate fi denumit filmul „Dawa la FCSB”. În minutul 26 al partidei de la Sfântu Gheorghe, fostul jucător de la FC Botoșani l-a tras de tricou în mod evident pe Tudorie în careu. 

Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune

Dawa continuă greșelile flagrante la FCSB

Preferatul lui Becali continuă să îngroape FCSB » A greșit decisiv în 5/7 etape și a pierdut jumătate din puncte: „Nu știe fotbal, e tot mai slab”
FCSB
Preferatul lui Becali continuă să îngroape FCSB » A greșit decisiv în 5/7 etape și a pierdut jumătate din puncte: „Nu știe fotbal, e tot mai slab”

Inițial, Bîrsan a lăsat jocul să continue, dar a dictat lovitură de pedeapsă pentru Sepsi după ce a revăzut faza la monitorul VAR. 

3 penalty-uria comis Dawa în acest sezon de SuperLiga, a făcut aceeași greșeală și în meciurile cu Farul (1-3) și FCU Craiova (1-1)

Nemulțumit de hotărârea lui Bîrsan - una corectă -, Dawa l-a aplaudat ironic pe arbitrul din Capitală. Bîrsan nu l-a văzut însă pe camerunez, care ar fi trebuit să încaseze al doilea cartonaș galben, după cel primit pentru faultul asupra lui Tudorie, și să fie eliminat.

Tudorie l-a scos din minți pe Dioszegi

Alexandru Tudorie, ex-FCSB, a executat slab de la 11 metri, Târnovanu a apărat, ceea ce l-a determinat pe Laszlo Diszegi să aibă o criză de furie în tribune. Patronul celor de la Sepsi a aruncat cu telefonul într-o masă din apropiere:

Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune

Clasamentul actualizat din SuperLiga

VIDEO. Laszlo Balint a găsit cauza problemelor defensive de la FCSB: „Să nu uităm asta!”

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

„Bezmeticul” de la FCSB e critict și de rivali: „Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
atthur
atthur  •  25 Octombrie 2022, 07:47

Dar ce ați dat-o cotita pe asta!!! "Putea " fi eliminat......Ha-ha-haaaa....Dar paun și ninaj de OSK nu "puteau",pardon ,nu TREBUIAU să ia fiecare al doilea "galben " și, implicit "roșu "???? Că eu așa cred!!!! Nu l-am suportat și nu-l suport pe barsan(de la meciul cu craiolguta,cand Man a rămas fără chiloți, dar barsan n-a "văzut "),însă aseară a arbitrat la fel de prost(nici unul n-a fost penalty) sau la fel de bine pentru ambele echipe.......

parpalache
parpalache  •  25 Octombrie 2022, 06:22

Cica Bârsan nu l-a observat pe Dawa când il aplauda!Ba l-a observat(s-au i-ar fi zis asistentul in casca),dar...a vazut ce-a pațit Cojocaru-pentru ca a indraznit sa erlimine jucatori de-ai fcsb-ului!De altfel Dawa merita un cartonaș(roșu direct)și pentru ca l-a calcat pe Dimitrov(care astfel nu a mai putut continua meciul-dereglând astfel tot jocul lui Sepsi la mijloc)!Și ca sa nu se complice Bârsan(și asistentul),n-au fluierat nici macar fault!In ton cu comentatorii transmisiei de pe *** SPORT 1:„Ee,n-a fost nimic!S-au hai sa zicem,un joc mai barbatesc”!De unde concluzia ca un jucator al fcsb-ului e voie sa fie eliminat numai daca scoate vreun kalașnicov și trage!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  25 Octombrie 2022, 00:45

Dar ce-mi place cum o dați cotită !!!! "Aplaudat ironic"!!!!....Dar îmi permit și ei să vă întreb: nu cumva paun putea(trebuia) să ia al doilea "galben" și implicit "roșu "????...dar ninay nu cumva TREBUIA să ia al doilea "galben" și implicit "roșu " pa fault-ul asupra lui Olaru???? Eu zic că cam(și cacofonia e intenționată) DA....Voi????v-ați încordat in aplauzele lu' Dawa.....Halal....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează