FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Gigi Becali, anunțul final despre transferul lui Andrei Vlad la CSU Craiova: „Să se uite în acte”

Andrei Vlad
Andrei Vlad

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 18:47 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 18:59

Finanțatorul lui FCSB, Gigi Becali, susține că mutarea lui Andrei Vlad la CS Universitatea Craiova a fost deja perfectată.

UPDATE 18:45 / Gigi Becali anunță transferul lui Andrei Vlad

GIgi Becali susține că mutarea lui Andrei Vlad la CS Universitatea Craiova a fost realizată. „L-am dat pe Vlad la Craiova. Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat. Le-am spus să se uite în acte. Ajunge, gata!”, a declarat finanțatorul celor de la FCSB, conform As

Gigi Becali îl dă pe Andrei Vlad la CSU Craiova

Finanțatorul Gigi Becali a anunțat după partidă că Andrei Vlad nu va mai juca la FCSB și că dispus să-l trimită la Universitatea Craiova, echipa de unde-l transferase în 2017.

Dinu Todoran, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit mai devreme despre situația lui Andrei Vlad. Portarul roș-albaștrilor a gafat în meciul cu Şahtior Karagandî și formația patronată de Becali a fost eliminată din Conference League.

„Vedem la meciul următor dacă va mai apăra sau nu va mai apăra. Am avut o discuție, o să mai vorbim. Nu am discutat dacă și-ar dori să plece sau nu” a spus acum Dinu Todoran la conferința de presă.

Vlad a venit la FCSB de la CSU Craiova în vara lui 2017, după un scandal uriaș. Andrei Vlad și-a rupt contractul cu oltenii și a fugit de la club, asumându-și o suspendare între 16 și 24 de etape. Ulterior, cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar FCSB a plătit în schimbul goalkeeperului 450.000 de euro.

Becali vrea să-l de pe Vlad la Craiova

„L-am sunat pe Rotaru. Toate mi se întâmplă pentru că am furat. Vreau să am conștiința curată. Și campionat pierdut, și calificare ratată, acum în Conference. Vlad a greșit la ambele goluri. I-am zis lui Rotaru să-mi dea banii înapoi pe care i-am dat pe el, 450.000, și să-l ia înapoi! 

Dacă refuză Rotaru, măcar știu că sunt curat în fața lui Dumnezeu. Mi-a zis că sunt supărat și că vorbim peste o zi sau două. Asta e cea mai mare problemă a mea, că l-am furat atunci pe Vlad! 

În plus, eu niciodată nu o să mai iau jucători aiurea, liberi de contract din străinătate, de 28, 29 de ani pe care-i refuză toți și îi ia Becali de bun. Mă refer la Ondrasek și Vucur. Le-am spus la revedere! I-am luat de prost!”, a declarat Becali la „Digi Sport Special”.

Citește alte știri despre FCSB:

Ivan Mamut și Andrei Burlacu, prezentați oficial la FCSB » Ce numere și-au ales cei doi atacanți și primele declarații în tricoul roș-albaștrilor

Dinu Todoran s-a enervat după ce a fost chestionat despre un moment de la Erevan: „Ce întrebare e asta? Te-ai uitat la alt meci”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (66)
corectu
corectu  •  01 August 2021, 14:27

În 2018 în meciul din play-off Steaua-Rapid Viena la scorul de 2-0 Steaua era calificată.A urmat marea greșeală a lui Vlad și implicit pierderea calificării.S-a repetat istoria și anul acesta.Halal Vlad!

deusdat
deusdat  •  01 August 2021, 13:39

Lasă-l pe Vlad gratis la CSU, Gigi, și locul tău în ceruri întărit îți va fi de Dzeu! Căci Dzeu pe cel ce se coboară îl înalță și pe cel ce se smerește îl răsplătește.

ionica007
ionica007  •  01 August 2021, 09:41

...:)...Lumea evolueaza! Drept dovada, se observa cum ''campioana unei mari iubiri'' se transforma in ''Glina'' lui Becali...:)...

Vezi toate comentariile (66)
Comentează