FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Angelescu spune că revolta lui Becali împotriva FRF e fake news: „Putea face ceva la Adunarea Generală”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 11:39 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 12:40

Victor Angelescu, acționar la Rapid, consideră că răbufnirea publică a lui Gigi Becali la adresa FRF și a lui Răzvan Burleanu este doar de fațadă.

În urmă cu 4 zile, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că vrea să strângă 160 de semnături ale membrilor afiliați FRF și să demită in-corpore angajații Federației, de la președintele Răzvan Burleanu până la selecționerul Edi Iordănescu.

Latifundiarul a transmis că i-a dat „ordin” președintelui de la FCSB, Valeriu Argăseală, să demareze procedura și a propus doi oameni la conducerea fotbalului românesc: Gică Popescu și Bogdan Stelea.

Întrebat dacă ar susține demersul lui Gigi Becali, Victor Angelescu a răspuns că afirmațiile lui Becali sunt făcute „mai mult pentru media”.

 Și se întreabă de ce nu au acționat reprezentanții FCSB la ultima Adunare Generală a FRF, care a avut loc pe 12 aprilie. Ulterior a avut loc și o ședință de Comitet Executiv, pe 18 mai.

Victor Becali, după ce italienii au anunțat că Torino negociază pentru Tavi Popescu:  „Știți pretențiile patronului de la FCSB”
FCSB
Victor Becali, după ce italienii au anunțat că Torino negociază pentru Tavi Popescu: „Știți pretențiile patronului de la FCSB”

Victor Angelescu: „Dacă domnul Becali voia să aibă o inițiativă, putea avea la Adunarea Generală”

„Cred că a spus-o mai mult pentru media. Doar ce a fost o Adunare Generală, acum foarte puțin timp. Dacă voia să aibă vreo inițiativă, putea acolo. Nu am de ce să comentez, sunt convins că dânsul nu are așa ceva în minte.

Haideți să fim serioși. Dacă domnul Gică Popescu voia să fie președinte, candida. Au fost alegeri și nu a candidat nimeni. Nu cred că se pune problema, e pur și simplu o declarație a domnului Becali”, a declarat Angelescu la Pro Arena.

Victor Angelescu: „Vina este comună”

Acționarul Rapidului a admis că a fost, la rândul său, dezamăgit de ultimele rezultate ale echipei naționale de fotbal:

„Nu am cum să fiu mulțumit de aceste 4 meciuri ale naționalei, dar nu e vorba doar de președinte. Cred că este o vină comună, a FRF-ului, a antrenorilor și jucătorilor care nu se ridică la un anumit nivel.

M-ați întrebat de o persoană, nu cred că este în regulă să vorbim de o singură persoană. În FRF sunt foarte mulți oameni angajați, mulți care se ocupă de echipa națională. E clar, rezultatele nu sunt bune, trebuie făcut ceva”.

Am fost la ambele meciuri din Giulești. Primul meci a fost bun, cel puțin prima repriză. Aveam așteptări mari și de la al doilea. Atmosfera a fost foarte frumoasă, stadionul a fost plin. 

Nu sunt expert să comentez, dar am părut destul de obosiți, că am stat rău fizic în al doilea meci. E un moment greu, dar mă bucur că s-a jucat în Giulești.

- Victor Angelescu, acționar Rapid

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Petrolul continuă campania de transferuri! Aduce un jucător de la Dinamo: „Gata. Ne-am înțeles!”

O nouă afacere pe axa FCSB- FC Botoșani » Cât i-a dat Becali lui Iftime pentru 9 jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Analiza
Analiza  •  21 Iunie 2022, 17:30

Becali are inițiativă!Bravo! SUCCES!

catalinut111
catalinut111  •  20 Iunie 2022, 17:06

Ne-am bucurat ça niste copii cand a picat Sandu si Dragomir,ne-am bucurat tôt ça niste copii cand a picat Nastase si a intrat Basescu,la fel ça niste copii am salutat démocratia....noi romanii, mereu niste copii

corneliusarmis
corneliusarmis  •  20 Iunie 2022, 12:26

Lui Gică Popescu i-a fost frică să candideze, Politicul dădea „comandă să se fabrice un nou dosar” și... intra din nou la pușcărie! Chiar și pentru mass-media oierul Gigi Becali a arătat atitudine, nu a... „dat-o după cireș” ca dl Victor Anghelescu! Poate este „omul” lui Habarnam Burleanu, finul lui dl Dâncu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează